Urmărește-ne în Social Media

Minelli - Shurakato

Minelli a lansat "Shurakato", o piesă vibrantă, ce explorează povestea unei iubiri la distanță, marcată de dezechilibru și un sentiment de constrângere permanent. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

"Shurakato" promite să cucerească ascultătorii cu melanjul instrumental, care te va face să te miști și să lași deoparte orice inhibiție. Piesa a fost scrisă de Minelli, cu ajutorul lui Alexandru Cotoi, Sebastian Barac și Marcel Botezan pentru muzică și producție.

"<<Shurakato>> vorbește despre o relație la distanță. Povestea de dragoste a unei persoane apropiate a fost o inspirație pentru mine și mi-am dorit cu adevărat să scriu o piesă despre lupta de a iubi pe cineva, care nu este prezent în totalitate, cu tot cu compromisuri și îndoieli. Așa a apărut ideea piesei <<Shurakato>> (Should I cut tomorrow)", a declarat Minelli.

Minelli este unul dintre cei mai de succes artiști și compozitori din Europa de Est, care a scris multe hituri atât pentru sine, cât și pentru alți artiști de succes. Lansările sale - "Rampampam" și "Nothing Hurts" - au dominat topurile muzicale la nivel global, cumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări pe YouTube. "Rampampam" a ajuns chiar pe locul #4 în topul Shazam Global și pe locul #1 în Shazam Global Dance, unde s-a situat timp de câteva săptămâni.

În plus, "Deep Sea", cântecul ei în colaborare cu DJ R3HAB, a ajuns pe cel mai nou material semnat Minelli, "Silver & Gold – Chapter II", și în unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music, primind, de asemenea, stream-uri din întreaga Europă. "Silver & Gold" a fost foarte bine primit de ascultători și a ajuns la 18 milioane de stream-uri pe Spotify în prima lună de la lansare.

Comentarii