Urmărește-ne în Social Media

Minelli - Peligrosa

Minelli a lansat "Peligrosa", o piesă puternică care vă va conferi îndrăzneala necesară să vă afișați pe ringul de dans ca cea mai spectaculoasă versiune a voastră. Videoclip disponibil în articol.

Nu doar o artistă carismatică, Minelli este, de asemenea, o compozitioare talentată, care a scris de-a lungul timpului pentru numeroși artiști, dar și pentru ea însăși. Este și cazul piesei "Peligrosa" care a fost scrisă de Minelli, alături de Kristin Carpenter, Albin Tengblad, Gustav Landell și Alexandru Cotoi. Producția a fost gestionată de Albin Tengblad, Gustav Landell și Alexandru Cotoi. "Peligrosa" este lansată împreună cu un videoclip filmat într-un hipodrom. 

"<<Peligrosa>> este o piesă specială pentru mine și am sentimentul că o să vă placă la fel de mult precum îmi place mie. Acest cântec are puterea de a te face să te simți puternic și viu și abia aștept să vă văd distrându-vă pe ritmurile lui. Much love", a declarat Minelli.

Minelli este unul dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din Europa de Est, care a scris multe hituri atât pentru sine, cât și pentru alți artiști de succes. Lansările sale - "Rampampam" și "Nothing Hurts" - au dominat topurile muzicale la nivel global, cumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări pe YouTube.

"Rampampam" a ajuns chiar pe locul 4 în topul Shazam Global și pe locul 1 în Shazam Global Dance, unde s-a situat timp de câteva săptămâni. În plus, "Deep Sea", în colaborare cu DJ R3HAB, a ajuns pe recentul său albumul, "Silver & Gold - Chapter II", și în unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music. "Silver & Gold" a fost foarte bine primit în întreaga lume și a ajuns la 18 milioane de stream-uri pe Spotify în prima lună de la lansare.

Comentarii