Urmărește-ne în Social Media

Minelli - Nothing Hurts

Minelli, autoarea hitului "RAMPAMPAM", a revenit cu o nouă piesă, intitulată "Nothing Hurts". Acompaniată de un videoclip realizat de NGM Creative, melodia este un potențial hit al sfârșitului de an.

Muzica și versurile piesei "Nothing Hurts" au fost compuse de Minelli, Jordan Shaw și Fridolin Walcher, iar producția e semnată de Freedo. Producătorul elvețian este cunoscut pentru colaborarea cu Zara Larsson ("Lush Life") și cea cu Chainsmoker ("Takeaway").

Videoclipul a fost realizat de NGM Creative, iar producția a fost realizată de Loops Production. Filmările au avut loc la Palatul Noblesse.

""Nothing Hurts" este o piesă de dragoste, despre o despărțire. Poate pare banal, dar este foarte important pentru mine ca ascultătorii să se regăsească în această melodie", a declarat Minelli despre noua lansare.

Piesa "RAMPAMPAM", lansată de Minelli în martie, este un hit internațional ce a acumulat până în acest moment peste 160 de milioane de vizualizări pe YouTube. În platformele digitale are peste 70 de milioane de ascultări în întreaga lume. Din punctul de vedere al difuzărilor la radio, "RAMPAMPAM" a fost în rotație în 59 de țări și a depășit un număr impresionant de 120.000 de play-uri și poziția întâi în mai multe țări.

Minelli și-a contruit un portofoliu impresionant cu hituri scrise de ea. În calitate de songwriter, a scris piesa "Flashbacks" by INNA, care a ocupat locul întâi în Rusia. Mai mult, a scris piesa "F..K THAT" by Bastard care a fost locul întâi în Rusia pentru mai multe săptămâni. În calitate de cantautor, a lansat în 2019 "Mariola" care a fost o performanță locală, atingând locul #1 pe radio și TV. La sfârșitul anului 2019, piesa obținând locul 4 în topul celor mai difuzate piese în România. În 2020 a venit cu piesa "Discoteka", o colaborare alături de INNA, care a obținut locul 4 în topul celor mai difuzate melodii în Elveția.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Minelli a lansat piesa "Heart Instructions" - AUDIO

După succesul "Nothing Hurts" și "Rampampam", Minelli lansează revine în atenția ascultătorilor cu un nou single - "Heart Instructions". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Minelli - Heart Instuctions
Artwork Minelli - Heart Instuctions │ FOTO: captură YouTube

Nelipsită din clasamentele de specialitate, Minelli este gata să cucerească lumea cu o nouă lansare. "Heart Instructions" este o piesă pentru care artista a lucrat alături de Viky Red, pe care a compus-o gândindu-se la cât de ușoară ar fi viața dacă ar exista un manual care să te învețe cum să ai relația perfectă.

"<<Heart Instructions>> este dedicată celor mai experimentați dintre noi, care înțeleg suișurile și coborâșurile din dragoste și viață. Când scriam acest cântec mă gândeam cât de extraordinar ar fi să existe un manual care să te învețe, pas cu pas, cum să îți construiești relația perfectă. Piesa este o amintire vie a serii în care eram în studio și visam la viața perfectă" a declarat Minelli.

Cu un portofoliu impresionant de piese compuse, printre care se numără hit-urile "UP" și "Flashbacks", cântate de INNA, piese ce au cucerit cu ușurință pozițiile fruntașe ale topurilor radio, dar și "F..K That" (Bastard!), un alt single care a reușit să fie No. 1 în Rusia pentru mai multe săptămâni, Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din România.

Cu cele mai recente single-uri ale sale a dominat topurile din întreaga lume, "Rampampam" reușind performanța de a ajunge până pe poziția cu nr. 4 în Top 200 Shazam Global și pe poiția cu nr. 1 în Shazam Global Dance. Single-ul "Nothing Hurts" are și el parte de succes, fiind prezent pe radiourile din Polonia, Rusia, Ucraina, Lituania, Bulgaria, Croația, Ungaria sau Germania, dar și în topurile Shazam din întreaga lume.

AUDIO: Minelli - Heart Instructions

Citește în continuare