Urmărește-ne în Social Media

Minelli - MMM

Minelli își continuă aventura în lumea iubitorilor de muzică dance cu o nou single - MMM. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

După un an remarcabil, plin de succese peste tot în Europa cu cele mai recente piese lansate, Minelli revine cu o nouă melodie gata să răsune-n cluburile din toată Europa. Compusă alături de Viky Red, producătorul din spatele hit-ului "Rampampam", "MMM" spune povestea unei relații toxice ajunse pe final.

Lansarea "MMM" vine însoțită și de un videoclip în regia lui Bogdan Daragiu, ajutat de Alexandru Mureșan în rol de DOP și de Loops Production care au asigurat producția video.

Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din România din ultimii ani, cu un șir impresionant de hit-uri scrise, precum "UP" și "Flashbacks" (INNA), "F*ck That" (Bastard) sau "Addicted" (Sickotoy). Cele mai recente lansări ale artistei - "Rampampam" și "Nothing Hurts" - au dominat topurile din toată lumea, adunând peste 120 de milioane de streams și 200 de milioane de vizualizări doar în ultimul an.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED