Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Minelli - Empty spaces

După succesul pieselor "În dormitor" și "My mind", în colaborare cu Vanotek, Minelli lansează un nou single, Empty Spaces, împreună cu Ultra Music, una dintre cele mai mari case de discuri din Statele Unite ale Americii.

Piesa a fost apreciată în scurt timp de cei de la Ultra Music, casă de discuri din Statele Unite ale Americii care se concentrează pe muzică dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

"Empty spaces" a fost licențiată pe toate teritoriile lumii, mai puțin România, Grecia și Cipru.

“Este o onoare pentru mine ca single-ul de debut să fie licențiat la Ultra Music. Deși am încredere în piesă și îmi place mult, nu mă așteptam să fie apreciată chiar de o casă de discuri cu atât de multă experiență pe muzica dance și electronică’, a declarat Minelli.

Videoclipul oficial al piesei este regizat de Michael Mircea, iar la Empty spaces a fost compusă de Minelli împreună cu Marco&Seba și produsă de Vlad Lucan.

Artistă și compozitoare, Minelli a făcut parte din trupa Wassabi, a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer și Follow Your Instinct.

Citește mai multe despre Minelli
Videoclipuri cu Minelli
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE