Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Minelli - Empty spaces

După succesul pieselor "În dormitor" și "My mind", în colaborare cu Vanotek, Minelli lansează un nou single, Empty Spaces, împreună cu Ultra Music, una dintre cele mai mari case de discuri din Statele Unite ale Americii.
Urmărește-ne pe

Piesa a fost apreciată în scurt timp de cei de la Ultra Music, casă de discuri din Statele Unite ale Americii care se concentrează pe muzică dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

"Empty spaces" a fost licențiată pe toate teritoriile lumii, mai puțin România, Grecia și Cipru.

“Este o onoare pentru mine ca single-ul de debut să fie licențiat la Ultra Music. Deși am încredere în piesă și îmi place mult, nu mă așteptam să fie apreciată chiar de o casă de discuri cu atât de multă experiență pe muzica dance și electronică’, a declarat Minelli.

Videoclipul oficial al piesei este regizat de Michael Mircea, iar la Empty spaces a fost compusă de Minelli împreună cu Marco&Seba și produsă de Vlad Lucan.

Artistă și compozitoare, Minelli a făcut parte din trupa Wassabi, a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer și Follow Your Instinct.

Citește mai multe despre Minelli
Videoclipuri cu Minelli
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE