Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Miley Cyrus - Angels Like You

Miley Cyrus a lansat "Angels Like You", piesă ce beneficiază de un videoclip regizat chiar de artistă împreună cu Alana O'Herlihy. Te invităm să-l urmărești în articol.

"Angels Like You" se găsește pe cel mai recent album lansat de Cyrus, "Plastic Hearts". Discul a fost lansat pe 27 noiembrie și este infuzat de influenţe old school. Pe lângă un sound inspirat de Metallica și Britney Spears, Miley a adăugat pe acest material un sample de voce a lui Stevie Nicks, dar şi coveruri live ale pieselor Blondie "Heart Of Glass" şi "Zombie" de la The Cranberries.

În ceea ce privește noul videoclip al piesei "Angels Like You", acesta o prezintă pe Miley relaxându-se înainte de concertul din cadrul TikTok Tailgate, înainte de Super Bowl 2021. Evenimentul a avut loc pe 7 februarie 2021. Artista a cântat pentru 7500 de persoane din prima linie, ce primiseră vaccinul înaintea show-ului. Concertul s-a desfășurat fără distanțare socială.

Videoclipul se încheie cu un mesaj prin care Miley îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze împotriva COVID-19:

"Publicul de aici este complet vaccinat și format din angajați din domeniul sănătății care s-au luptat neînfricat și neobosit cu COVID-19. Cu toții așteptăm cu nerăbdare să fim din nou împreună, iar acest lucru se poate întâmpla mai devreme decât am fi crezut cu ajutorul vaccinurilor care devin mai disponibile. Fiecare dintre noi poate ajuta la oprirea pandemiei prin vaccinare. Împreună putem face ca experiența muzicii live să redevină o realitate".

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Videoclipuri cu Miley Cyrus
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE