Urmărește-ne în Social Media

Miley Cyrus - Angels Like You

Miley Cyrus a lansat "Angels Like You", piesă ce beneficiază de un videoclip regizat chiar de artistă împreună cu Alana O'Herlihy. Te invităm să-l urmărești în articol.

"Angels Like You" se găsește pe cel mai recent album lansat de Cyrus, "Plastic Hearts". Discul a fost lansat pe 27 noiembrie și este infuzat de influenţe old school. Pe lângă un sound inspirat de Metallica și Britney Spears, Miley a adăugat pe acest material un sample de voce a lui Stevie Nicks, dar şi coveruri live ale pieselor Blondie "Heart Of Glass" şi "Zombie" de la The Cranberries.

În ceea ce privește noul videoclip al piesei "Angels Like You", acesta o prezintă pe Miley relaxându-se înainte de concertul din cadrul TikTok Tailgate, înainte de Super Bowl 2021. Evenimentul a avut loc pe 7 februarie 2021. Artista a cântat pentru 7500 de persoane din prima linie, ce primiseră vaccinul înaintea show-ului. Concertul s-a desfășurat fără distanțare socială.

Videoclipul se încheie cu un mesaj prin care Miley îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze împotriva COVID-19:

"Publicul de aici este complet vaccinat și format din angajați din domeniul sănătății care s-au luptat neînfricat și neobosit cu COVID-19. Cu toții așteptăm cu nerăbdare să fim din nou împreună, iar acest lucru se poate întâmpla mai devreme decât am fi crezut cu ajutorul vaccinurilor care devin mai disponibile. Fiecare dintre noi poate ajuta la oprirea pandemiei prin vaccinare. Împreună putem face ca experiența muzicii live să redevină o realitate".

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Avionul în care se afla Miley Cyrus a fost lovit de fulger - FOTO

Miley Cyrus și membrii echipei sale au trecut prin momente de groază după ce avionul în care se aflau a fost lovit de fulger. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Detalii, foto și video în articol.

Publicat

pe

Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA
Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus se află în plin turneu în America de Sud, iar pe 23 martie, artista ar fi trebuit să concerteze la festivalul Asuncionico din Paraguay. Planurile i-au fost date peste cap de o furtună. Avionul în care se afla cântăreața a fost lovit de fulger și a trebuit să aterizeze de urgență.

În ciuda experienței înfricoșătoare, nimeni de la bordul avionului nu a fost rănit. Miley a postat pe pagina sa de Instagram un clip din timpul furtunii, dar și o poză în care se vede avaria cauzată de fulger.

De asemenea, artista le-a transmis un mesaj fanilor îngrijorați:

"Fanilor și celor care s-au speriat după ce au auzit despre zborul meu spre Asuncion. Avionul nostru a fost prins în mijlocul unei furtuni neașteptate și lovit de fulger. Echipa, trupa, prietenii și membrii familiei care călătoreau alături de mine sunt bine, după ce am aterizat de urgență. Din păcate, nu am putut ajunge în Paraguay. Vă iubesc!"

Miley Cyrus se număra printre headlinerii festivalului Asuncionico, alături de Foo Fighters, Doja Cat sau Machine Gun Kelly. Ieri, organizatorii au anunțat că anulează întreaga ediție din acest an din cauza furtunilor și ploilor abundente.

Citește în continuare