Urmărește-ne în Social Media

Miles Kane - Loaded

Miles Kane a lansat videoclipul piesei ”Loaded”, fructul colaborării sale cu Lana Del Rey și Jamie T. Melodia va fi inclusă pe noul album al artistului, intitulat ”Coup De Grace” și asteptat să apară pe piață anul acesta.

Miles Kane, fostul solist al trupei the Rascals și actualul coleg de trupă al lui Alex Turner (Arctic Monkeys) în The Last Shadow Puppets, va lansa în curând cel de-al 3-lea album solo. Noul disc al artistului englez se numește ”Coup De Grace” și este prefațat de single-ul ”Loaded”, ce vine acompaniat de ”videoclipul preferat” al lui Miles Kane, dintre cele lansate până acum.

Piesa ”Loaded” a fost compusă de Kane împreună cu Jamie T și Lana Del Rey, artistul povestind cum a ajuns la această formulă în emisiunea lui Annie Mac de la BBC Radio 1.

“În ianuarie, Jamie T era în LA, avea un concert, iar noi plănuiserăm de vreo 10 ani că vom sta cândva împreună pentru a compune. Când am ajuns (la concert), Lana Del Rey era acolo.”

Miles a început să discute cu Lana despre o relație a sa care tocmai se încheiase, aceasta întrebându-l ce planuri are pentru săptămâna viitoare. Când i-a spus că plănuiește să înregistreze ceva cu Jamie T, a întrebat imediat dacă poate veni și ea.

”Noi eram ceva de genul: <<E ireal>>. Așa că a venit și am terminat de compus ”Loaded” într-o după-amiază. Au fost mai multe piese compuse în acea sesiune, dar asta mi-a rămas întipărită în minte. E piesa perfectă, aș spune. Are de toate, din punctul meu de vedere.”

Tot în emisiunea lui Annie Mac, Kane a povestit și despre celelalte piese de pe albumul ”Coup De Grace”, descriindu-le ca fiind ”foarte ritmate”, printre melodii regăsindu-se inclusiv ”niste hituri pline de energie, în stilul Ramones”. Artistul a confirmat și faptul că piesa ”Loaded” e singura pentru care a colaborat cu Lana Del Rey, precum și că pe disc nu este inclusă nicio colaborare cu Alex Turner.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1