Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Milan - Rewind

După ce și-a făcut debutul la sfârșitul anului 2016 cu single-ul “Regele minciunilor”, Milan lansează o nouă piesă în limba engleză, "Rewind", însoțită de un videoclip dinamic și colorat.

De câte ori ţi-ai dorit să poţi s-o iei din nou de la capăt? Noul single semnat Milan se confruntă cu dilema clasică în care se regăseşte fiecare persoană într-un anumit moment al vieţii.

“Sunt două perspective ale aceleiaşi relaţii disfuncţionale, ce-mi sunt familiare şi mie. Sunt sigură că sunt multe persoane ce se regăsesc în versuri, persoane ce se feresc să spună lucrurilor pe nume, ce nu vor să “face the facts”. Mi-ar plăcea că 'Rewind' să devină un refugiu, un loc unde găseşti o confirmare şi nu simţi nevoia să mai pretinzi că totul se întâmplă doar în capul tău.” - Milan

Scris şi compus de Sebastian Bărac & Marcel Botezan, single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Criss Blaziny, direcţia creativă aparţinându-i lui Alex Kaulitz.

“Întreagă experienţă ce înconjoară această lansare a fost incredibilă. Am avut ocazia să filmez într-un mall închis alături de trei fete super cool şi înconjurată de o echipa incredibil de creativă care m-a încurajat să fiu eu însămi. A fost unul dintre visurile fiecărui adolescent, să poată să între într-un magazin închis prin care să se plimbe şi să facă puţin dezastru.” a mai adăugat artista.

La doar 16 ani, tânăra artista este posesoarea unui timbru inconfundabil, un mix vocal care împrumută din stilul unor artiste celebre precum Zara Larsson sau Dua Lipa. La toate acestea se adaugă o atitudine ce o face să iasă în evidenţă cu fiecare ocazie, transformând-o pe Milan într-una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generaţie.

Citește mai multe despre Milan
Videoclipuri cu Milan
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE