Urmărește-ne în Social Media

Mike Shinoda - Running From My Shadow (feat grandson)

Mike Shinoda continuă procesul de vindecare după pierderea lui Chester Bennington, etalându-şi emoţiile în noua piesă "Running From My Shadow". Colaborarea cu Grandson primeşte un videoclip sincer, cu prim planuri cu artistul în zone urbane părăsite. Vă invităm să vizionaţi acest clip în articol.

"Running From My Shadow" este despre înfruntarea perioadelor întunecate şi a amintirilor negre. Acest single va apărea pe viitorul LP solo al artistului, "Post Traumatic", care iese pe 15 iunie. Cu un sintetizator extrem de catchy şi un bas combinat excelent cu percuţia, aceasta creaţie aminteşte de secţiunile rap-pop de la cele mai mai mari hituri Linkin Park.

E genul de piesă care se aude excelent când este cântată live. Mike Shinoda cântă despre eterna luptă cu tine însuţi, fuga de trecut şi de inevitabil. Videoclipul este regizat de Gus Black şi îi prezintă pe Shinoda şi Grandson cântând într-un garaj gol şi zone industriale părăsite. Acesta este al patrulea single de pe viitorul disc, după "About You", "Crossing a Line" şi "Nothing Makes Sense Anymore".

Mike a lansat deja un EP "Post Traumatic", ca un aperitiv pentru viitorul material long play. Acestea sunt primele creaţii muzicale ale membrului Linkin Park de la moartea lui Chester Bennington. Pe viitorul album vom găsi şi colaborări cu Chino Moreno de la Deftones, Machine Gun Kelly, K. Flay sau Blackbear.

Secţiunea dinspre finalul piesei e surprinzător de heavy, îmbinând chitara cu dubstep-ul, cu un riff catchy care clar aminteşte de LP. Shinoda a prezentat în premieră melodia în cadrul emisiunii radio Beats 1 a lui Zane Lowe. A descris noile sale track-uri drept terapeutice şi necesare, atât pentru el, cât şi pentru fanii Linkin Park, care sufereau după pierderea lui Chester.

"Post Traumatic" se doreşte a fi un răspuns la întrebarea "cum te simţi" după pierderea prietenului şi colegului de trupă. Mike ar putea veni în România cu "Post Traumatic Tour", iar o campanie pentru aducerea sa la noi a fost iniţiată la începutul anului. Fanii au votat în număr mare pentru a pune Bucureştiul pe harta concertelor lui Shinoda în acest an.

Comentarii