Urmărește-ne în Social Media

Mike Shinoda - Running From My Shadow (feat grandson)

Mike Shinoda continuă procesul de vindecare după pierderea lui Chester Bennington, etalându-şi emoţiile în noua piesă "Running From My Shadow". Colaborarea cu Grandson primeşte un videoclip sincer, cu prim planuri cu artistul în zone urbane părăsite. Vă invităm să vizionaţi acest clip în articol.

"Running From My Shadow" este despre înfruntarea perioadelor întunecate şi a amintirilor negre. Acest single va apărea pe viitorul LP solo al artistului, "Post Traumatic", care iese pe 15 iunie. Cu un sintetizator extrem de catchy şi un bas combinat excelent cu percuţia, aceasta creaţie aminteşte de secţiunile rap-pop de la cele mai mai mari hituri Linkin Park.

E genul de piesă care se aude excelent când este cântată live. Mike Shinoda cântă despre eterna luptă cu tine însuţi, fuga de trecut şi de inevitabil. Videoclipul este regizat de Gus Black şi îi prezintă pe Shinoda şi Grandson cântând într-un garaj gol şi zone industriale părăsite. Acesta este al patrulea single de pe viitorul disc, după "About You", "Crossing a Line" şi "Nothing Makes Sense Anymore".

Mike a lansat deja un EP "Post Traumatic", ca un aperitiv pentru viitorul material long play. Acestea sunt primele creaţii muzicale ale membrului Linkin Park de la moartea lui Chester Bennington. Pe viitorul album vom găsi şi colaborări cu Chino Moreno de la Deftones, Machine Gun Kelly, K. Flay sau Blackbear.

Secţiunea dinspre finalul piesei e surprinzător de heavy, îmbinând chitara cu dubstep-ul, cu un riff catchy care clar aminteşte de LP. Shinoda a prezentat în premieră melodia în cadrul emisiunii radio Beats 1 a lui Zane Lowe. A descris noile sale track-uri drept terapeutice şi necesare, atât pentru el, cât şi pentru fanii Linkin Park, care sufereau după pierderea lui Chester.

"Post Traumatic" se doreşte a fi un răspuns la întrebarea "cum te simţi" după pierderea prietenului şi colegului de trupă. Mike ar putea veni în România cu "Post Traumatic Tour", iar o campanie pentru aducerea sa la noi a fost iniţiată la începutul anului. Fanii au votat în număr mare pentru a pune Bucureştiul pe harta concertelor lui Shinoda în acest an.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Mike Shinoda a lansat piesa "Already Over", cu sunet puternic de Linkin Park

Mike Shinoda a lansat o piesă numită "Already Over", care are o doză mai mare de rock alternativ decât de obicei şi mai puţin hip-hop. Acest single solo are ceva puternic de Linkin Park, poate mai mult decât precedentele release-uri semnate Shinoda.

Publicat

pe

Artwork single Mike Shinoda Already Over
Artwork single Mike Shinoda Already Over │ FOTO: Mike Shinoda

"Already Over" a primit şi un videoclip regizat şi animat de către Dusty Deen, care se vede chiar aici. De vizualurile din el s-au ocupat chiar Mike Shinoda, alături de Frank Maddocks, Mark Fiore şi Mike Miller. Piesa sună a imn de rock alternativ de la început de mileniu, cu o percuţie undeva între punk şi drum 'n bass.

Toba şi basul îi setează tonul, dar solo-ul dinspre final e o surpriză plăcută. Refrenul e catchy şi prietenos cu radio-urile de rock alternativ. Iată ce a spus Mike Shinoda despre inspiraţia din spatele acestui single:

"Already Over" mi-a venit ca idee atunci când stăteam cu chitara mea preferată în braţe, aceeaşi chitară pe care am folosit-o la piese ca "What I've Done" şi "In My Head". Era un ADN familiar la piesă, pe care cred că fanii Linkink Park îl vor recunoaşte. Pentru mine creează o punte din trecut spre un viitor neclar dar palpitant.

Alături de "Already Over" Mike Shinoda va lansa şi un joc conectat online pe propriul său site. Ni s-a promis o combinaţie de muzică, jocuri, provocări, lucruri de vizionat şi "artă nouă". La început de an 2023, mai precis în martie, Mike contribuia la coloană sonoră a lui "Scream VI", cu piesa "In My Head". Pe track-ul electro-rock apărea şi cântăreaţa Kailee Morgue.

Tot Mike a compus şi a produs piesa lui Demi Lovato "Still Alive", care apare tot în noul "Scream". De altfel componentul Linkin Park este un personaj în videoclipul lui Demi pentru acel cântec. În altă ordine de idei, Mike a lansat ultima sa piesă solo în 2021, "Happy Endings", deci acum încheie o perioadă de pauză.

Între timp trupa Linkin Park se află în pauză de la moartea lui Chester Bennington în 2017. Shinoda a subliniat de multe ori ideea că nu sunt planuri pentru muzică nouă, albume sau concerte ale trupei.

Citește în continuare