Urmărește-ne în Social Media

Mike Shinoda - Make It Up As I Go (Feat K. Flay)

Mike Shinoda a lansat la finalul săptămânii un nou videoclip, cel asociat single-ului "Make It Up As I Go". Această piesă este o colaborare cu K. Flay şi are un beat ceva mai optimist decât ultimele creaţii solo ale lui Mike. Urmăreşte clipul cel viu colorat în cadrul articolului.

"Make It Up As I Go" este un single extras de pe albumul "Post Traumatic", un LP lansat de Mike Shinoda drept continuare a EP-ului cu acelaşi nume. Ambele au servit ca un catharsis pentru suferinţa artistului după pierderea prietenului Chester Bennington, solistul Linkin Park. K. Flay aduce un aer vesel şi insular în această colaborare, cu o voce guturală care te duce cu gândul la reggae sau ska.

Sintetizatorul catchy din fundal aminteşte de celebrul synth din piesa lui Kendrick Lamar cu The Weeknd compusă pentru coloana sonoră a filmului "Black Panther". Regia noului clip îi aparţine lui Antoni Sendra de la Podenco TV şi include o serie de animaţii realizate din fotografii făcute bucăţi şi apoi reconstruite. Pentru a promova acest release Mike Shinoda a trimis fanilor săi bucăţi de fotografii prin poştă.

Toate au fost piesele unui puzzle rezolvat odată cu acest debut de material vizual. Atât Shinoda, cât şi K. Flay apar în clip, dar avem ocazia să privim şi o altă poveste, cea a unui cuplu format din actorul Lucas Amador şi actriţa Concha Nunez. Tânărul priveşte un balon care a rămas fără aer, legat pe un teren de baschet şi reflectă asupra vieţii sale în vreme ce face însemnări într-un jurnal.

Priveşte momente din trecutul său şi sărutări cu iubita, în vreme ce merge în cârje într-un peisaj urban. În privinţa versurilor, ele abordează dificultatea înţelegerii că o persoană dragă a fost pierdută definitiv şi a trecut în nefiinţă. E vorba evident despre sinuciderea lui Chester Bennington, un moment foarte greu pentru Mike Shinoda. Pierderea concentrării, credinţei şi direcţiei sunt alte teme abordate de artist.

Pe de altă parte toate acestea sunt reprezentate în culori vii şi cu o undă de speranţă, datorită vocii feminine de la refren în special. În ultimele luni am putut asculta colaborarea artistului cu Chino Moreno şi Machine Gun Kelly pe piesa "Lift Off", dar şi să îl vedem pe Mike debutând ca act solo la TV.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4