Urmărește-ne în Social Media

Mike Shinoda - Crossing a Line

Mike Shinoda, cunoscut drept MC-ul formaţiei Linkin Park a lansat în această săptămână două single-uri, cu rol de preview pentru viitorul său LP solo. Printre noile melodii se numără şi "Crossing a Line", care primeşte un videoclip pe care îl puteţi viziona mai jos.

Albumul a fost descris ca "o călătorie prin durere şi întuneric", Mike Shinoda resimţind puternic pierderea prietenului Chester Bennington. Solistul Linkin Park s-a sinucis vara trecută. Muzicianul care a definit elementele hip-hop ale trupei este gata acum să se exprime şi solo. Îşi începe cariera solo cu acest disc, care a fost prefaţat de un EP, "Post Traumatic".

Acelaşi nume de "Post Traumatic" va fi purtat şi de LP-ul care soseşte pe 15 iunie. Întreaga colecţie de piese reprezintă o cronică a modului în care MC-ul s-a luptat cu durerea şi a început procesul de vindecare după pierderea lui Chester. "Crossing a Line" are un videoclip sincer şi direct, cu Mike privind direct în cameră sau vorbind cu fani. Îl vedem şi la volan, etern insomniac care preferă să conducă prin oraşul gol.

Efectele aplicate pe vocea să amintesc în mod inedit de Phil Collins şi creaţiile sale din anii '80, fiind alternate cu un "pop-rap" bine structurat.

Încercând să explice noua sa direcţie, Shinoda a declarat în ianuarie următoarele:

Ultimele 6 luni au fost un montagne russe. În mijlocul haosului am început să simt o imensă senzaţie de recunoştiinţă pentru tributurile voastre şi mesajele de susţinere, pentru cariera pe care mi-aţi permis să o am şi pentru simpla şansă de a crea.

Astăzi vă prezint melodii pe care le-am scris şi produs, cu videoclipuri pe care le-am filmat, pictat şi editat chiar eu. Durerea este la bază o experienţă personală şi intimă. Ca atare, acesta nu este Linkin Park şi nici Fort Minor, sunt doar eu.

Arta a fost întotdeauna locul unde mă refugiez când trebuie să înfrunt complexitatea şi confuzia drumului care mă aşteaptă. Nu ştiu unde merge, dar sunt recunoscător că îl pot împărţi cu voi.

Mike Shinoda pregăteşte un turneu solo în această vară, pentru a promova noul LP. Sunt şanse să ajungă şi la Bucureşti, Capitala aflându-se în top 10 oraşe din Europa ca număr al cererilor de concert în lume.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5