Urmărește-ne în Social Media

Mike Godoroja & Blue Spirit feat. Crina Mardare - Nopți de Sânziene

Mike Godoroja & Blue Spirit alături de Crina Mardare prezintă videoclipul piesei "Nopți de Sânziene". Melodia este extrasă de pe albumul "Viață", care se va lansa în toamna acestui an.

Piesa "Nopți de Sânziene" este în colaborare cu artista Crina Mardare, și a fost realizată în studioul BLUE LABEL RECORDS 2023 (muzică & text Mike Godoroja, orchestrație & compoziție Dorian Pârvu, co-producător Gheorghe Emanuel). Melodia este un omagiu adus legendei Sânzienelor și de asemenea o declarație specială la magia sa.

"Tradiția noastră, tradiția românilor cuprinde multiple forme de legende - Sânziene este una dintre cele mai puternice și reprezentative pentru cultura noastră, pentru imaginea noastră în Europa și în lume, iar din punctul meu de vedere este o provocare asupra misterului și vrajei în sens pozitiv pe care ți-o implică dragostea și iubirea", a declarat Mike Godoroja.

În ceea ce privește colaborarea cu Crina Mardare, Mike Godoroja a spus:

"Piesa este o lucrare pe care am început-o acum 3 ani de zile și am gândit-o încă de la momentul de debut ca fiind o colaborare cu o voce feminină. Gândul meu s-a îndreptat către Crina Mardare, una dintre cele mai speciale artiste de pop-rock pe care le are țara noastră și, mai mult de atât, o personalitate cu un gust elevat, cu o pregătire aparte și cu o dorință de a descifra, de a descoperi și de a deschide noi orizonturi".

"Nopți de Sânziene" se găsește pe albumul "Viață", o trilogie (Iubire, Armonie, Zbor). Discul reprezintă rezultatul unei munci de aproape 3 ani și o provocare muzicală a lui Mike de a surprinde publicul cu diverse teritorii stilistice: de la rock blues-ul clasic la muzică progresivă, soul, funk sau folk.

Mike Godoroja & Blue Spirit înseamnă: Mike Godoroja, Alex Gavril (chitară), Vali Vătuiu (tobe), Dorian Pîrvu (orgă, pian), Tibi Topor (bas), Mihnea Părăuan (sitar).

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED