Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Mihail - Who You Are

Mihail revine cu o nouă piesă inspirată din experiențele sale personale și din trăirile ce i-au creionat personalitatea.

Mihail a vorbit despre noua sa piesă:

"Este inspirată din diferite momente din viață, atunci când faci un pas înapoi și încerci să asimilezi ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ultimul an pentru mine a fost o perioadă de regăsire, în care am încercat să descopăr cine am devenit eu și dacă-mi place această persoană".

Îmbinând limba engleză cu cea română, versurile expun într-o manieră mai concretă diferitele gânduri care iau naștere în fiecare dintre noi. Fie că este vorba despre dragoste, singurătate, confuzie, redescoperire sau sinceritate cu sinele, "Who You Are" are menirea de a te face să te concentrezi asupra unor aspecte importante din viață, astfel încât să fie înțelese și acceptate.

În completarea melodiei, videoclipul este o înșiruire de imagini alb-negru în care este prezentat solistul dansând și pictând. Filmat într-un peisaj de poveste, în apropierea orașului Cluj-Napoca, clipul a fost regizat de Dima Dimov, cel care a realizat și vizualul piesei "Simt că ne-am îndepărtat".

Mihail s-a făcut remarcat odată cu lansarea hit-ului "Mă ucide ea" care a fost ascultat de peste 50 de milioane de ori pe YouTube și a ocupat primul loc în cele mai importante clasamente muzicale. Pentru el, arta este un stil de viață, în afara muzicii dedicându-se și pasiunii sale pentru pictură și fotografie.

Citește mai multe despre Mihail (Mihail Sandu)
Videoclipuri cu Mihail (Mihail Sandu)
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE