Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Mihail – Slow Train (Live @ Form Space)

Ca un cadou pentru fani. de ziua lui, Mihail prezintă o nouă față a muzicii sale, piesa "Slow Train" și noul concept de show experimental. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Slow Train” este una dintre primele piese ce a luat naștere odată cu noul concept de show, prezentat și în turneul de promovare al single-ului “Who You Are”.

Înregistrată la Form Space în Cluj, “Slow Train” pune în evidență pasiunea lui Mihail pentru muzică electronică, alături de influențele sale pop și alternative prezente și în lansările anterioare.

“ Slow Train este prima piesă experimentală de la care a pornit noul concept de sound și show, la care am lucrat cu suflet în ultimele luni.
În decursul ultimilor ani am fost într o schimbare continuă, am simțit multe lucruri legate de muzică, suflet și viață. Am simțit, în schimb, că mintea n-a reușit să țină pasul cu inima până recent, când, ușor-ușor se apropie totul de un echilibru.” - Mihail

“Who You Are”, cel mai recent single al artistului domină în continuare topurile Media Forrest, păstrându-și poziția de lider pentru a șaptea săptămână consecutiv.

L-am avut și noi invitat pe Mihail în redacția InfoMusic, unde ne-a povestit mai multe despre viitorul album.

Citește mai multe despre Mihail (Mihail Sandu)
Videoclipuri cu Mihail (Mihail Sandu)
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE