Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Mihail – Slow Train (Live @ Form Space)

Ca un cadou pentru fani. de ziua lui, Mihail prezintă o nouă față a muzicii sale, piesa "Slow Train" și noul concept de show experimental. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Slow Train” este una dintre primele piese ce a luat naștere odată cu noul concept de show, prezentat și în turneul de promovare al single-ului “Who You Are”.

Înregistrată la Form Space în Cluj, “Slow Train” pune în evidență pasiunea lui Mihail pentru muzică electronică, alături de influențele sale pop și alternative prezente și în lansările anterioare.

“ Slow Train este prima piesă experimentală de la care a pornit noul concept de sound și show, la care am lucrat cu suflet în ultimele luni.
În decursul ultimilor ani am fost într o schimbare continuă, am simțit multe lucruri legate de muzică, suflet și viață. Am simțit, în schimb, că mintea n-a reușit să țină pasul cu inima până recent, când, ușor-ușor se apropie totul de un echilibru.” - Mihail

“Who You Are”, cel mai recent single al artistului domină în continuare topurile Media Forrest, păstrându-și poziția de lider pentru a șaptea săptămână consecutiv.

L-am avut și noi invitat pe Mihail în redacția InfoMusic, unde ne-a povestit mai multe despre viitorul album.

Citește mai multe despre Mihail (Mihail Sandu)
Videoclipuri cu Mihail (Mihail Sandu)
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE