Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Videoclip oficial: Mihail – Slow Train (Live @ Form Space)

Ca un cadou pentru fani. de ziua lui, Mihail prezintă o nouă față a muzicii sale, piesa "Slow Train" și noul concept de show experimental. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Slow Train” este una dintre primele piese ce a luat naștere odată cu noul concept de show, prezentat și în turneul de promovare al single-ului “Who You Are”.

Înregistrată la Form Space în Cluj, “Slow Train” pune în evidență pasiunea lui Mihail pentru muzică electronică, alături de influențele sale pop și alternative prezente și în lansările anterioare.

“ Slow Train este prima piesă experimentală de la care a pornit noul concept de sound și show, la care am lucrat cu suflet în ultimele luni.
În decursul ultimilor ani am fost într o schimbare continuă, am simțit multe lucruri legate de muzică, suflet și viață. Am simțit, în schimb, că mintea n-a reușit să țină pasul cu inima până recent, când, ușor-ușor se apropie totul de un echilibru.” - Mihail

“Who You Are”, cel mai recent single al artistului domină în continuare topurile Media Forrest, păstrându-și poziția de lider pentru a șaptea săptămână consecutiv.

L-am avut și noi invitat pe Mihail în redacția InfoMusic, unde ne-a povestit mai multe despre viitorul album.

Citește mai multe despre Mihail (Mihail Sandu)
Videoclipuri cu Mihail (Mihail Sandu)
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE