Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Mihail - Simt că ne-am îndepărtat

La aproape un an de la lansarea hitului "Mă ucide ea", Mihail revine cu un nou single, intitulat– "Simt că ne-am îndepărtat".

După succesul înregistrat cu piesa "Mă ucide ea", care a strâns peste 26 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat primul loc în cele mai importante clasamente muzicale, Mihail lansează un nou single, intitulat– "Simt că ne-am îndepărtat". Melodia descrie momentele triste ale răcirii unei relații, precum și eforturile de a le compensa cu afecțiune.

Povestea piesei este completată de un videoclip filmat în Malta, în regia lui Dima Dimov, care a colaborat cu Mihail și la clipul hitului "Mă ucide ea".

Cu un intro de chitară ce amintește de sound-ul serilor de blues, piesa ne poartă într-o călătorie introspectivă, o recapitulare a momentelor de apropiere și îndepărtare. La fel ca și "Mă ucide ea", la baza piesei stă o întâmplare reală trăită de Mihail.

"Trecuse ceva timp după ce mă despărțisem de fosta mea iubită, trecusem prin zile mai grele, pline de dor, zile fără sens, intense și pustii. A fost o zi în care ea a trecut să-și mai ia ceva lucruri de la mine și când ne-am văzut am mai povestit evident despre cum suntem. A fost o discuție mai formală și superficială, dar a fost un moment în care am realizat că vorbesc cu totalmente alt om. Mi-am dat seama că ea nu mai e fata de care eram îndrăgostit, că ea nu o să se mai uite la mine, probabil, niciodată cu privirea aia cu care ma obișnuise, a fost un moment trist în care mi-am dat seama că am pierdut o persoană dragă. Cred că textul din piesă e mai mult un pretext pentru a sublinia, de fapt, starea și atmosfera acelui moment de îndepărtare. A fost o trăire pe care am simțit-o atât de intens încât, la un moment dat, aș fi cântat doar ”Simt că ne-am îndepartat” și atât", a detaliat Mihail.

Citește mai multe despre Mihail (Mihail Sandu)
Videoclipuri cu Mihail (Mihail Sandu)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE