BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Mihai Chițu - Omul Tău

Câștigătorul concursului Vocea României 2013, Mihai Chițu, a lansat cel de-al cincilea single din carieră. Melodia se numește ”Omul Tău” și este însoțită de un videoclip în regia lui Claudiu Stan.

Videoclipul piesei ”Omul Tău” reușește să transpună în imagini povestea a doi tineri îndrăgostiți, dependenți unul de prezența celuilalt.

"Omul tău" este prima piesă la care am adăugat amprenta stilului meu. Vreau să mulțumesc pe această cale întregii echipe cu care am dus la bun sfârșit acest proiect: DOMG, Melina si Universal M Romania. "Omul tău" este o piesă de suflet în care mă regăsesc și cred că nu sunt singurul. Piesa exprimă multă emoție, sentimente sincere și trăiri unice”, a declarat Mihai Chițu.

Piesa a fost produsă de DOMG (Dorian Oswin & Mihai Gruia), muzica este semnată de DOMG și Mihai Chițu, iar la text au lucrat Mellina, DOMG si Mihai Chitu.

Mihai Chițu este câștigatorul celui de-a l treilea sezon al emisiunii Vocea României. De atunci, artistul a lansat piese precum “Joc de noroc”, “În al nouălea cer”, “ Tot ce vreau" împreună cu Pacha Man și “Mai mult ca ieri”.

Citește mai multe despre Mihai Chițu
Videoclipuri cu Mihai Chițu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE