Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
MetallicaMetallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Mihai Chițu - Dor Amar

Mihai Chițu lansează "Dor Amar", o piesă cu un sound fresh, de vară, potrivită pentru pentru petrecerile și festivalurile de sezon.

Piesa “Dor Amar” este produsă și compusă în studioul DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia), iar videoclipul este filmat în București și este regizat de Daniel Libeg.

“Sunt foarte entuziasmat de lansarea acestei piese la care s-a lucrat intens în ultima perioadă. Piesa vorbește despre cât de mult trebuie să prețuiești persoana pe care o ai alături și o iubești și cât de important este să-i oferi atenția cuvenita deoarece nu poți știi cine ii va oferi timpul și afecțiunea de care ea are atâta nevoie” a spus Mihai Chițu.

Mihai Chițu este câștigatorul celui de-al treilea sezon al emisiunii Vocea României. Artistul a concurat în echipa lui Horia Brenciu. De atunci, Mihai Chițu a lansat piese precum “Joc de noroc”, “În al nouălea cer”, “Tot ce vreau" împreună cu Pacha Man,  “Mai mult ca ieri”, "Omul tău" sau "O ultimă țigară" (feat Mellina).

Citește mai multe despre Mihai Chițu
Videoclipuri cu Mihai Chițu
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE