Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Migos - Stir Fry

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre "Stir Fry", noua piesă a trupei de hip-hop Migos.

Trupa de hip hop Migos a lansat videoclipul piesei “Stir Fry”, cu un vizual inspirat din filmele clasice despre kung fu, o poveste cinematografică de peste 6 minute. Pentru clip, Migos a colaborat cu Sing J Lee și Quavo, iar piesă este produsă de către Pharrell Williams. “Stir Fry” a avut premieră la The Late Show cu Jimmy Fallon.

Noul album, Culture II, tocmai a fost lansat, fiind foarte apreciat de public. Revista Rolling Stone, pe coperta căreia apar cei trei artiști, a punctat:

“Migos este unul dintre cele mai influențe grupuri, din orice gen muzical, din ultimii ani.”

Publicația Pitchfork a mai declarat:

“trio-ul Migos pare să înțeleagă cultură rap mai bine decât oricine altcineva.”

Mai mult de atât, aceștia au fost nominalizați la premiile Grammy, la 2 categorii – “Best Rap Album” și “Best Rap Performance”.

Albumul Culture II a debutat pe primul loc în 50 de teritorii, pe Apple Music. Materialul discografic conține 24 de piese, printre care colaborări cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști la nivel mondial, precum Drake, Kanye West, Pharrell Williams, Gucci Mane, Cardi B, Nicki Minaj, Post Malone, 21 Savage și mulți alții.

Citește mai multe despre Migos
Videoclipuri cu Migos
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE