Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Mick Jagger - Gotta Get A Grip

Se pare că zvonurile recente ce afirmau că Mick Jagger a intrat în studio pentru înregistrări noi erau reale. Artistul tocmai a lansat un nou single, intitulat, "Gotta Get a Grip", iar melodia a primit un videoclip oficial, ce poate fi admirat mai jos.

Ne transportă parcă într-o scenă din serialul HBO "Vinyl", coprodus de altfel de Jagger şi în care a jucat şi fiul său. Mick Jagger a înregistrat în ultima vreme două piese, lansate sub forma unui dublu single, cu mesaj politic şi social. Muzicianul a compus melodiile în aprilie şi declară că sunt inspirate de problemele politice ale Marii Britanii, precum Brexit sau valul de refugiaţi.

Tema lor este frustrarea şi confuzia vremurilor în care trăim. Rezultatul este un imn rock puternic, cu "mhm-ul" trademark Jagger, sexy chiar şi după atât de multe decenii de Stones şi carieră solo. "Gotta Get a Grip" este o piesă solo, dar pe cealaltă melodie nouă, "England Lost" Mick Jagger a colaborat cu rapperul Skepta. "Gotta Get a Grip" include ca personaj feminin central o faţă cunoscută: Jemima Kirke.

Actriţa este cunoscută pentru apariţia în serialul HBO "Girls". Acolo trecea dintr-o petrecere în alta, a cochetat cu substanţele interzise şi cu viaţa boemă. Această identitate se găseşte şi în acest videoclip, unde Jemima se alătura unor dansatori frenetici, transpiraţi şi cuprinşi de demonul muzicii. Mick Jagger a ajuns la ştiri recent prin faptul că ar fi scris o autobiografie de 75.000 de cuvinte, dar refuză să o publice de ceva vreme.

Între timp există indicii că Rolling Stones lucrează la un album nou, conform lui Keith Richards.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mick Jagger
Videoclipuri cu Mick Jagger
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE