Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: Mick Jagger - Gotta Get A Grip

Se pare că zvonurile recente ce afirmau că Mick Jagger a intrat în studio pentru înregistrări noi erau reale. Artistul tocmai a lansat un nou single, intitulat, "Gotta Get a Grip", iar melodia a primit un videoclip oficial, ce poate fi admirat mai jos.

Ne transportă parcă într-o scenă din serialul HBO "Vinyl", coprodus de altfel de Jagger şi în care a jucat şi fiul său. Mick Jagger a înregistrat în ultima vreme două piese, lansate sub forma unui dublu single, cu mesaj politic şi social. Muzicianul a compus melodiile în aprilie şi declară că sunt inspirate de problemele politice ale Marii Britanii, precum Brexit sau valul de refugiaţi.

Tema lor este frustrarea şi confuzia vremurilor în care trăim. Rezultatul este un imn rock puternic, cu "mhm-ul" trademark Jagger, sexy chiar şi după atât de multe decenii de Stones şi carieră solo. "Gotta Get a Grip" este o piesă solo, dar pe cealaltă melodie nouă, "England Lost" Mick Jagger a colaborat cu rapperul Skepta. "Gotta Get a Grip" include ca personaj feminin central o faţă cunoscută: Jemima Kirke.

Actriţa este cunoscută pentru apariţia în serialul HBO "Girls". Acolo trecea dintr-o petrecere în alta, a cochetat cu substanţele interzise şi cu viaţa boemă. Această identitate se găseşte şi în acest videoclip, unde Jemima se alătura unor dansatori frenetici, transpiraţi şi cuprinşi de demonul muzicii. Mick Jagger a ajuns la ştiri recent prin faptul că ar fi scris o autobiografie de 75.000 de cuvinte, dar refuză să o publice de ceva vreme.

Între timp există indicii că Rolling Stones lucrează la un album nou, conform lui Keith Richards.

Citește mai multe despre Mick Jagger
Videoclipuri cu Mick Jagger
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE