Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Videoclip oficial: Mick Jagger - England Lost

La finalul acestei săptămâni liderul Rolling Stones, Mick Jagger a lansat două piese noi, "Gotta Get a Grip" şi "England Lost". Cea de-a doua melodie a primit un videoclip alb-negru pe care îl puteţi viziona mai jos. Există şi o versiune remixată, care include aportul rapperului Skepta, cu lyric video aferent.

Regia lui "England Lost" îi aparţine lui Saam Farahmand, care a colaborat cu Janet Jackson, Klaxons, Electric Six şi Cheryl Cole pentru realizarea unor clipuri. În acest material video îl vedem pe un bărbat posh britanic, care încearcă să scape de umbre şi anxietate alergând pe străzile capitalei UK. Lucrurile încep să meargă prost atunci când bărbatul este lovit de o bicicletă.

Fuga continuă, pe câmpii, în apă şi în zone suburbane. Personajul central este jucat de actorul galez Luke Evans aici. Acesta este cunoscut pentru pelicule ca "Furious 7", "The Hobbit", "Dracula Untold" sau "Immortals". Jagger afirmă că această piesă este despre anxietatea şi incertitudinea care înconjoară situaţia politică din Marea Britanie.

Rapperul britanic Skepta apare pe "England Lost", cântând despre animozitate, despre refugiaţi şi despre situaţia socială din UK. În mod interesant Skepta apare doar pe varianta "Lyric Video" a piesei, nu şi pe cea a videoclipului oficial. Mick Jagger a precizat că atunci când a scris piesa s-a gândit imediat la un rapper britanic care să apară pe piesă.

Solistul Rolling Stones s-a declarat încântat de opera lui Skepta, care împreună cu Kendrick Lamar face o treabă excelentă cu mesajele sociale. Pe lângă latura politică şi socială, se pare că "England Lost" este şi despre înfrângerea la fotbal a Marii Britanii, care se aliniază cu problemele politice. În afară de aceste două release-uri solo, Jagger şi Rolling Stones ar lucra la un nou album confrom lui Keith Richards.

Citește mai multe despre Mick Jagger
Videoclipuri cu Mick Jagger
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE