Urmărește-ne în Social Media

Michael Kiwanuka - One More Night

Michael Kiwanuka, artistul britanic de muzică soul care a concertat la Summer Well în 2013, a lansat videoclipul noului single ”One More Night”. Piesa este extrasă de pe albumul cu ”Love & Hate”.

Michael Kiwanuka, artistul de muzică soul care cucerea publicul în 2011 cu piesa ”Home Again”, a lansat anul acesta cel de-al doilea album de studio. Intitulat ”Love & Hate”, discul a fost pus în vânzare pe 15 iulie și s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK. Discul a intrat pe lista scurtă a nominalizărilor la Mercury Prize 2016, primind review-uri foarte bune din partea criticilor de profil.

După lansarea single-urilor "Black Man in a White World" și "Love & Hate", promovarea discului continuă cu piesa ”One More Night”. Piesa vine acompaniată de un videoclip regizat de Hiro Murai, cu care artistul a colaborat și pentru clipul piesei ”Black Man In A White World”.

Ascultând Bod Bylan sau NirvanaMichael Kiwanuka a început să compună muzică și să scrie versuri doar de dragul muzicii, fără a intenționa să arate cuiva aceste încercări.

”Nimeni nu mi-ar fi acordat șansa de a cânta muzica care îmi place într-un concert așa încât am început să compun propriile mele piese. Am făcut asta doar pentru a-mi menține pasiunea vie și pentru a-mi păstra sufletul cald. ”

Odată cu lansarea albumului ”Home Again” și a single-ului de debut cu același nume, Michael a încetat să mai compună muzică doar pentru sufletul său, ajungând imediat în atenția publicului. Materialul discografic a ajuns pe locul 4 în UK Charts, artistul fiind desemnat apoi BBC Sound Of 2012 și intrând, în același an, pe lista scurtă a nominalizărilor pentru Mercury Prize. Deși titlul i-a revenit în final trupei indie pop Alt-J, performanța de a concura pentru un astfel de premiu este în sine o realizare, în contextul în care Michael se afla atunci la debutul său muzical.

Michael Kiwanuka a concertat pentru prima oară în România pe 10 august 2013, în cadrul festivalului Summer Well.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED