Urmărește-ne în Social Media

Michael Buble - When I Fall In Love

Michael Buble, cel mai îndrăgit interpret de swing și jazz al noii generații, a lansat un single nou, intitulat ”When I Fall In Love”. Siropoasa baladă se regăsește pe albumul ”Love”.

When I Fall In Love” este un cover al piesei compuse de Victor Young și Edward Heyman și lansate pentru prima oară în 1952. Melodia a fost reinterpretată de-a lungul anilor de artiști și trupe precum Nat King Cole, Celine Dion, The Carpenters, Westlife, Andrea Bocelli.

Versiunea lui Michael Buble este inclusă pe noul album al artistului, ”Love”, așteptat pe piață pe 16 noiembrie. Discul include și piesele originale "Forever Now", compusă de Buble, și "Love You Anymore", scrisă de artistul canadian împreună cu Charlie Puth.

Tracklist ”Love” - Michael Buble - Deluxe Edition:

 1. When I Fall In Love
 2. I Only Have Eyes For You
 3. Love You Anymore
 4. La Vie En Rose (featuring Cécile McLorin Salvant)
 5. My Funny Valentine
 6. Such A Night
 7. Forever Now
 8. Help Me Make It Through The Night (featuring Loren Allred)
 9. Unforgettable
 10. When You’re Smiling
 11. Where Or When
 12. When You're Not Here
 13. I Get A Kick Out Of You

Michael Buble a lansat albumul precedent în 2016. Intitulat ”Nobody But Me”, discul a inclus 9 coveruri și 3 melodii noi, compuse de artist împreună cu diverși colaboratori.

În 2019, Michael Buble va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum John Lennon și Michael Jackson. În cadrul ceremoniei de anul viitor vor fi onorați și Pink, Dolly Parton, Faith Hill, Teddy Riley și Cypress Hill.

PUBLICITATE
Comentarii