Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Michael Buble - Such A Night

Michael Buble întâmpină sărbătorile de iarnă cu jazz-ul anilor '50. Noul său single de pe albumul ”Love” este un cover după piesa ”Such a Night”, compusă de Lincoln Chase și înregistrată pentru prima oară de The Drifters în 1954.
Urmărește-ne pe

După ”When I Fall In Love” și ”Love You Anymore”, două piese lente, perfecte pentru a fi ascultate în surdină în fața unui șemineu, Michael Buble revine cu un single ce ne pune sângele în mișcare. Noua piesă a artistului se numește ”Such A Night” și este o reinterpretare a unei melodii scrise de Lincoln Chase, compozitor american cunoscut pentru hituri ca "The Name Game" și "The Clapping Song".

Albumul  ”Love” a fost lansat pe 16 noiembrie și include preponderent cover-uri. Singurele melodii originale de pe album sunt ”Love You Anymore” și "Forever Now".

Tracklist ”Love” - Michael Buble - Deluxe Edition:

 1. When I Fall In Love
 2. I Only Have Eyes For You
 3. Love You Anymore
 4. La Vie En Rose (featuring Cécile McLorin Salvant)
 5. My Funny Valentine
 6. Such A Night
 7. Forever Now
 8. Help Me Make It Through The Night (featuring Loren Allred)
 9. Unforgettable
 10. When You’re Smiling
 11. Where Or When
 12. When You're Not Here
 13. I Get A Kick Out Of You

După un interviu acordat în The Daily Mail, s-a speculat că Michael Buble ar avea intenția de a se retrage din muzică.  "Acesta este ultimul interviu. Mă retrag de pe piață. Am făcut albumul perfect și pot să mă retrag de sus", ar fi declarat BubleUlterior, publicistul artistului, Liz Rosenberg a transmis că "Michael Bublé nu are niciun plan de retragere

Michael Buble a lansat albumul precedent în 2016. Intitulat ”Nobody But Me”, discul a inclus 9 coveruri și 3 melodii noi, compuse de artist împreună cu diverși colaboratori.

În 2019, Michael Buble va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum John Lennon și Michael Jackson. În cadrul ceremoniei de anul viitor vor fi onorați și Pink, Dolly Parton, Faith Hill, Teddy Riley și Cypress Hill.

Citește mai multe despre Michael Buble
Videoclipuri cu Michael Buble
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE