Urmărește-ne în Social Media

Michael Buble - Love You Anymore

Cel mai romantic artist din muzica swing și jazz, Michael Buble, ne cucerește încă o dată cu o piesă tandră, intitulată ”Love You Anymore”. Melodia se regăsește pe cel mai recent album al artistului, ”Love” .

Exact când credeam că nu se poate ca Michael Buble să fie mai romantic decât ne-a demonstrat deja că este, artistul canadian revine cu o piesă originală de dragoste, atât de simplă și totuși intensă, încât ne face să credem că l-am subestimat. În versurile noului single ”Love You Anymore”, Michael Buble ne mărturisește că este atât de îndrăgostit, încât se minte singur că sentimentele sale nu sunt atât de puternice, doar pentru a putea trece mai ușor peste faptul că acea persoană nu mai este în viața sa. Piesa vine acompaniată de un videoclip superb filmat pe malul mării și regizat de Ben Mor.

”Love You Anymore” este compusă de Buble împreună cu Charlie Puth și se regăsește pe cel mai nou album de studio al artistului canadian, ”Love”. Discul este așteptat pe piață pe 16 noiembrie și include preponderent cover-uri. Singurele melodii originale de pe album sunt actualul single și piesa "Forever Now".

Tracklist ”Love” - Michael Buble - Deluxe Edition:

 1. When I Fall In Love
 2. I Only Have Eyes For You
 3. Love You Anymore
 4. La Vie En Rose (featuring Cécile McLorin Salvant)
 5. My Funny Valentine
 6. Such A Night
 7. Forever Now
 8. Help Me Make It Through The Night (featuring Loren Allred)
 9. Unforgettable
 10. When You’re Smiling
 11. Where Or When
 12. When You're Not Here
 13. I Get A Kick Out Of You

Michael Buble a lansat albumul precedent în 2016. Intitulat ”Nobody But Me”, discul a inclus 9 coveruri și 3 melodii noi, compuse de artist împreună cu diverși colaboratori.

În 2019, Michael Buble va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum John Lennon și Michael Jackson. În cadrul ceremoniei de anul viitor vor fi onorați și Pink, Dolly Parton, Faith Hill, Teddy Riley și Cypress Hill.

Comentarii