Urmărește-ne în Social Media

Michael Bublé - I'll Never Not Love You

Michael Buble și soția sa, Luisana Lopilato, sunt protagoniștii celui mai recent videoclip al artistului canadian, "I'll Never Not Love You". Declarația de iubire pe care artistul i-o face partenerei sale prinde contur într-un colaj impresionant de scene de dragoste din filme celebre, precum "Titanic", "The Notebook" sau "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".

Michael Buble a rămas același romantic incurabil. Noul său single, "I'll Never Not Love You", este o declarație de iubire pe care i-o adresează soției sale, după 10 de căsnicie. Mesajul piesei este susținut de un videoclip în care artistul pare să enumere cele mai emblematice filme de dragoste, plasând, astfel, povestea sa de iubire în aceeași linie cu memorabilele cupluri din "Titanic", "Jerry Maguire", "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "The Princess Bride", "The Notebook", "Casablanca", "Sixteen Candles" și "Love Actually".

"I'll Never Not Love You" anunță și lansarea unui nou material de studio, intitulat "Higher". Discul poate fi deja precomandat și va fi lansat oficial pe 13 mai 2022.

Tracklist "Higher" - Michael Bublé:

Side 1

 1. I’ll Never Not Love You
 2. My Valentine
 3. A Nightingale Sang in Berkeley Square
 4. To Make You Feel My Love
 5. Baby I’ll Wait
 6. Crazy

Side 2

 1. Higher
 2. Bring It On Home to Me
 3. Don’t Get Around Much Anymore
 4. Don’t Take Your Love From Me
 5. Smile

În 2018, Michael Buble lansa albumul "Love", LP ce a inclus piesa "Forever Now". Emoționanta melodie este inspirată de iubirea pe care i-o poartă fiului său, Noah, ce fusese diagnosticat cu cancer la vârsta de doar 3 ani.

Tot în 2018, Michael Buble a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum John Lennon și Michael Jackson. În cadrul ceremoniei au fost onorați și Pink, Dolly Parton, Faith Hill, Teddy Riley și Cypress Hill.

Comentarii