Urmărește-ne în Social Media

Michael Buble - Higher

Michael Bublé știe să dea drumul petrecerii și o face fără efort cu noul său single, ”Higher”. Melodia este acompaniată de un videoclip electrizant, în care artistul canadian este înconjurat de o echipă de dansatoare fermecătoare.

După "I'll Never Not Love You", una dintre cele mai romantice piese lansate de Michael Buble, piesa "Higher" vine și ridică pulsul și mai mult. Melodia este expresia pasiunii și senzualității, videoclipul complimentând ritmul și energia piesei.

"Higher" se numește și noul album de studio al lui Michael Buble, cel de-al 11-lea din carieră. Discul poate fi deja precomandat și va fi lansat oficial pe 13 mai 2022.

Tracklist "Higher" - Michael Bublé:

Side 1

 1. I’ll Never Not Love You
 2. My Valentine
 3. A Nightingale Sang in Berkeley Square
 4. To Make You Feel My Love
 5. Baby I’ll Wait
 6. Crazy

Side 2

 1. Higher
 2. Bring It On Home to Me
 3. Don’t Get Around Much Anymore
 4. Don’t Take Your Love From Me
 5. Smile

În 2018, Michael Buble lansa albumul "Love", LP ce a inclus piesa "Forever Now". Emoționanta melodie este inspirată de iubirea pe care i-o poartă fiului său, Noah, ce fusese diagnosticat cu cancer la vârsta de doar 3 ani.

Tot în 2018, Michael Buble a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum John Lennon și Michael Jackson. În cadrul ceremoniei au fost onorați și Pink, Dolly Parton, Faith Hill, Teddy Riley și Cypress Hill.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED