Urmărește-ne în Social Media

Of Mice & Men - Pain

Of Mice & Men a lansat videoclipul piesei „Pain”, extras de pe viitorul album care va apărea în luna septembrie a acestui an. Mai multe detalii despre noul material în articol.

Noul single, „P este extras de pe mult așteptatul album, „Cold World” care va fi lansat pe 9 septembrie 2016. Videoclipul a fost realizat de Mark Lediard la J6 Films. Trupa compusă din Austin Carlile (voce), Alan Ashby (chitară), Valentino Arteaga (toboșar), Aaron Pauley (vocal/bas) și Phil Manansala (chitară) au înregistrat albumul „Cold World” împreună cu producătorul David Bendeth, același cu care au colaborat și în 2014 pentru albumul „Restoring Force”, ajuns pe locul 4 în Billboard 200 și pe locul 1 în Billboard Top Independent și Top Rock Albums.

Of Mice & Men a dezvăluit recent că o fană de 14 ani, Cassy, va apărea pe album. Tânăra suferă de cancer terminal la creier și bătăile ei din palme se pot auzi pe una dintre piesele de pe album.

„Relația și istoria dintre Cassy, Austin Carlile și trupă a fost destul de bogată de-a lungul anilor. Astăzi a fost o zi pentru Cassy, mama și familia sa. Astăzi a fost o zi în care să uiți de stres și de problemele lumii și să fii înconjurat de nimic altceva decât de iubire pură, fericire și liniște. Astăzi Cassy își trăia visul.”, declară trupa

De-a lungul anilor, trupa Of Mice & Men a împărțit scena cu artiști precum Metallica, Linkin Park și Queens Of The Sone Age, a obținut peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube și aproape 5 milioane de followeri în social media.

coperta-album-of-mice-and-men-cold-war-2016

Tracklist „Cold War”:

01. Game Of War
02. The Lie
03. Real
04. Like A Ghost
05. Contagious
06. -
07. Pain
08. The Hunger
09. Relentless
10. Down The Road
11. +
12. Away
13. Transfigured

 

Comentarii