Urmărește-ne în Social Media

MGT & Ville Valo - Knowing Me Knowing You (ABBA Cover)

Unul dintre cele mai cunoscute hit-uri ABBA, „Knowing Me Knowing You”, care a devenit un lexion pop al anilor '70, a fost readus în fața publicului într-o manieră deosebită, de Ville Valo și chitaristul britanic MGT. Noua versiune poate fi ascultată în articol.

Chitaristul MGT, Mark Gemini Thwaite, va lansa primul lui album solo, „Volumes”, la sfârșitul lunii iunie. Single-ul principal, „Knowing Me Knowing You”, este un cover după piesa clasică a trupei ABBA împreună cu vocalistul HIM, Ville Valo, fiind mixat de Tim Palmer și masterizat de Maor Appelbaum.

„Piesa originală și video-ul debordau un sentiment iernatic, așa că am decis să realizăm un videoclip și pentru versiunea noastră. Și eu și Ville Valo am decis că ar trebui să încercăm să surprindem și o parte a versiunii ABBA și să avem și noi acel sentiment, iernatic. Am filmat partea mea în munții acoperiți de zăpadă, iar cea cu Ville în fața șemineului într-un loc secret din Helsinki. Suntem mulțumiți cu ce a ieșit și producătorul Ville Jurrikkala a făcut o treabă fantastică!”, declară MGT.

GMT-Ville-Valo-Knowing-Me-Knowing-You-2

Valo nu este singurul invitat de pe „Volumes”, album care s-a transformat într-unul veritabil cu multe vedete. Mai sunt apariții cu Wayne Hussey (The Mission), Miles Hunt și Erica Nockalls (The Wonder Stuff), Ricky Warwick (Black Star Riders, Thin Lizzy), Raymond Watts (PIG, KMFDM), Saffron (Republica), Julianne Regan ( All About Eve), Ashton Nyte (The Awakening), Carlo Van Putten (Dead Guitars) și legenda goth, Andi Sex Gang.

Mark Gemini este originar din Birmingham, Anglia și a apărut în peste 20 de albume. A lucrat cu The Mission, Peter Murphy (Bauhaus), Tricky, Gary Numan, Ricky Warwick, Al Jourgensen (Ministry), P. J. Harvey, Roger Daltrey (The Who), membri ai trupei Red Hot Chili Peppers, Alanist Morissette, Tommy Victor și Prong.

PUBLICITATE
Comentarii