Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: MGMT - When You Die

MGMT devine una cu universul și ne poartă printre stele și halucinații. Noul videoclip al formației, ”When You Die”, este deopotrivă fascinant și înfricoșător.

Personajul principal din hipnoticul videoclip este regizorul serialului ”Girls”, Alex Karpovsky. Acesta joacă rolul unui magician, care trece printr-un proces de metamorfoză, declanșat fie de o ”vrajă”, fie de o halucinație, fie de un vis, fie de moarte. Sau ar putea să fie totul o călătorie spre infinit. Cert este că timpul se dilată, amintirile se succed, fricile ies la suprafață, iar magicianul se contopește cu universul.

When You Die” este regizat de Mike Burakoff și Hallie Cooper-Novack, care reușesc să creeze un videoclip impresionant, atât din punct de vedere conceptual, cât și imagistic.

Piesa ”When You Die” este extrasă de pe noul album MGMT, ”Little Dark Age”. Cel de-al 4-lea material de studio al formației americane este așteptat pe piață în 2018.

Trupa de indie și psihedelic rock MGMT a luat ființă în 2002. Primul album, ”Oracular Spectacular”, a fost lansat în 2007 și a inclus hitul ”Kids”, nominalizat la Grammy în categoria Best Pop Performance by a Duo or Group with Vocals.

Citește mai multe despre MGMT
Videoclipuri cu MGMT
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE