Urmărește-ne în Social Media

MGMT - When You Die

MGMT devine una cu universul și ne poartă printre stele și halucinații. Noul videoclip al formației, ”When You Die”, este deopotrivă fascinant și înfricoșător.

Personajul principal din hipnoticul videoclip este regizorul serialului ”Girls”, Alex Karpovsky. Acesta joacă rolul unui magician, care trece printr-un proces de metamorfoză, declanșat fie de o ”vrajă”, fie de o halucinație, fie de un vis, fie de moarte. Sau ar putea să fie totul o călătorie spre infinit. Cert este că timpul se dilată, amintirile se succed, fricile ies la suprafață, iar magicianul se contopește cu universul.

When You Die” este regizat de Mike Burakoff și Hallie Cooper-Novack, care reușesc să creeze un videoclip impresionant, atât din punct de vedere conceptual, cât și imagistic.

Piesa ”When You Die” este extrasă de pe noul album MGMT, ”Little Dark Age”. Cel de-al 4-lea material de studio al formației americane este așteptat pe piață în 2018.

Trupa de indie și psihedelic rock MGMT a luat ființă în 2002. Primul album, ”Oracular Spectacular”, a fost lansat în 2007 și a inclus hitul ”Kids”, nominalizat la Grammy în categoria Best Pop Performance by a Duo or Group with Vocals.

Comentarii