Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
The Dire Straits Legacy
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Hollywood Undead
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: Metallica - Spit Out the Bone

Metallica a lansat videoclipul noului single ”Spit Out the Bone”. Regizat de Phil Mucci, clipul completează seria de 11 video-uri lansate de trupă pentru promovarea albumului "Hardwired...To Self-Destruct".

Metallica a ales o metodă neconvențională pentru promovarea noului album "Hardwired...To Self-Destruct". Pentru fiecare piesă de pe disc a fost filmat câte un videoclip, menit să amplifice starea și mesajul transmis. Formația a anunțat apoi că le va publica pe toate, pe rând, cu doar câteva ore înainte de data oficială a lansării albumului.

”Nu mai avem răbdare să vă împărtășim noile piese și videoclipurile lor, așa că le vom publica unul câte unul, la fiecare interval de două ore (...). Clipurile au fost filmate în locații din diferite colțuri ale lumii, pentru ele colaborând cu vechi prieteni, dar și cu mulți regizori tineri, cu potențial”, a transmis Metallica fanilor trupei într-un mesaj publicat pe site-ul trupei.

Așadar, după 7 noi videoclipuri lansate pe parcursul a doar câteva ore (le puteți urmări aici), Metallica a revenit cu videoclipul ultimei piese de pe disc, ”Spit Out the Bone”. Vizualul este regizat de Phil Mucci.

Metallica - Hardwired...to Self-Destruct

Metallica - Hardwired...to Self-Destruct

”Hardwired...to Self-Destruct” este cel de-al 11-lea material de studio al formației. Albumul este lansat astăzi, 18 noiembrie, incluzând 12 piese noi, compuse de James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo. Materialul marchează o premieră în lunga carieră a formației: este primul disc lansat prin intermediul propriei case de discuri, Blackened Recordings.

Înregistrările pentru noul album au început în 2011, trupa lucrând pentru acest material împreună cu producătorul Greg Fidelman, de care Lars Ulrich este extrem de mulțumit. Fidelman a mai colaborat cu trupa pentru albumele ”Lulu” și ”Death Magnetic”, producând și mixând discuri și pentru Black Sabbath, Slayer, Red Hot Chili Peppers și Neil Diamond.

Citește mai multe despre Metallica
Videoclipuri cu Metallica
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE