Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Metallica - Now That We're Dead (Versiunea 2)

Metallica a surprins prin numărul mare de clipuri video lansate pentru piesele de pe ultimul album, "Hardwired to Self-Destruct". Cu toate acestea una dintre cele mai apreciate piese de pe LP, "Now That We're Dead" tocmai a primit încă un videoclip.

Materialul este extras din concertul trupei din Mexico City, iar regia îi aparţine lui Brett Murray. Vedem fanii Metallica dând din cap, pregătind un mosh ca la carte şi James Hetfield and co sunt prinşi de ritmul piesei. Toboşarul Metallica, Lars Ulrich a remarcat recent faptul că fanii apreciază această piesă cel mai mult de pe noul release.

Artistul a declarat şi că intro-ul lui "Now That We're Dead" e foarte distractiv de cântat la tobe. Melodia a luat naştere la un jam session în studio, când Lars a inventat partea de ritm, iar James Hefield a început să creeze riff-uri contra-ritm. "Hardwired to Self-Destruct" este al zecelea album de studio al legendarei trupe heavy metal şi thrash.

A debutat în luna noiembrie a anului trecut, la 8 ani după "Death Magnetic", cea mai lungă pauză între două LP-uri Metallica. O creaţie extinsă pe 2 discuri, acest album a fost excelent primit de fani şi în recenzii. LP-ul a debutat pe locul întâi în Billboard 200 şi a vândut 291.000 de copii în prima săptămână. Recent Metallica a primit premiul pentru "Cel mai bun album rock" în cadrul Billboard Music Awards pentru "Hardwired".

Turneul de promovare "WorldWired Tour" continuă, după ce a debutat anul trecut în octombrie şi a inclus o reprezentaţie cu Lady Gaga la premiile Grammy în februarie. Segmentul american al turneului are loc împreună cu Avenged Sevenfold, Gojira şi Volbeat.

Citește mai multe despre Metallica
Videoclipuri cu Metallica
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE