Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Metalhead Meeting
Poze concert Andrea Bocelli în Piața Constituției - 2017 Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting

Videoclip oficial: Metallica - Now That We're Dead (Versiunea 2)

Metallica a surprins prin numărul mare de clipuri video lansate pentru piesele de pe ultimul album, "Hardwired to Self-Destruct". Cu toate acestea una dintre cele mai apreciate piese de pe LP, "Now That We're Dead" tocmai a primit încă un videoclip.

Materialul este extras din concertul trupei din Mexico City, iar regia îi aparţine lui Brett Murray. Vedem fanii Metallica dând din cap, pregătind un mosh ca la carte şi James Hetfield and co sunt prinşi de ritmul piesei. Toboşarul Metallica, Lars Ulrich a remarcat recent faptul că fanii apreciază această piesă cel mai mult de pe noul release.

Artistul a declarat şi că intro-ul lui "Now That We're Dead" e foarte distractiv de cântat la tobe. Melodia a luat naştere la un jam session în studio, când Lars a inventat partea de ritm, iar James Hefield a început să creeze riff-uri contra-ritm. "Hardwired to Self-Destruct" este al zecelea album de studio al legendarei trupe heavy metal şi thrash.

A debutat în luna noiembrie a anului trecut, la 8 ani după "Death Magnetic", cea mai lungă pauză între două LP-uri Metallica. O creaţie extinsă pe 2 discuri, acest album a fost excelent primit de fani şi în recenzii. LP-ul a debutat pe locul întâi în Billboard 200 şi a vândut 291.000 de copii în prima săptămână. Recent Metallica a primit premiul pentru "Cel mai bun album rock" în cadrul Billboard Music Awards pentru "Hardwired".

Turneul de promovare "WorldWired Tour" continuă, după ce a debutat anul trecut în octombrie şi a inclus o reprezentaţie cu Lady Gaga la premiile Grammy în februarie. Segmentul american al turneului are loc împreună cu Avenged Sevenfold, Gojira şi Volbeat.

Citește mai multe despre Metallica
Videoclipuri cu Metallica
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE