Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Metallica - Dream No More

Metallica a lansat videoclipul noului single ”Dream No More”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Hardwired...to Self-Destruct”, cel de-al 11-lea material de studio al formației.
Urmărește-ne pe

După ”Hardwired”,  ”Moth Into Flame” și "Atlas, Rise!", Metallica continuă promovarea noului album cu piesa ”Dream No More”. Ca și celelalte single-uri lansate anterior, melodia este acompaniată de un videoclip, formația dezvăluind recent că au fost filmate clipuri pentru toate piesele de pe disc.

Hardwired...to Self-Destruct” este cel de-al 11-lea material de studio al formației. Albumul va fi lansat pe 18 noiembrie, anul acesta, incluzând 12 piese noi, compuse de James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo. Materialul marchează o premieră în lunga carieră a formației: este primul disc lansat prin intermediul propriei case de discuri, Blackened Recordings.

Înregistrările pentru noul album au început în 2011, trupa lucrând pentru acest material împreună cu producătorul Greg Fidelman, de care Lars Ulrich este extrem de mulțumit. Fidelman a mai colaborat cu trupa pentru albumele ”Lulu” și ”Death Magnetic”, producând și mixând discuri și pentru Black Sabbath, Slayer, Red Hot Chili Peppers și Neil Diamond.

Recent, James Hetfield a vorbit într-un interviu despre influența majoră pe care Lemmy de la Motorhead a avut-o asupra sa și asupra trupei Metallica.

“Am fost foarte afectat de moartea sa. Îl vedeam ca pe o statuie, îl credeam nemuritor. Atunci când a murit m-am speriat, mă întrebam: <<unde e căpitanul nostru?>>. A fost ca un naș pentru noi. Nu e nicio îndoială că fără el nu ar fi existat Metallica. Când încă era printre noi, simțeam cumva că totul va fi bine”, a declarat Hetfield pentru Kerrang.

Citește mai multe despre Metallica
Videoclipuri cu Metallica
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE