Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Mellina feat. Vescan - Poza de Album

"Poza de Album", piesa interpretată de Mellina și Vescan și situată anul acesta pe prima poziție în topul pieselor românești, beneficiază de un videoclip în regia lui Richard Stan și Claudiu Stan de la Vision Production. Melodia cu versuri inspirate din povestea unui cerșetor a captat atenția publicului, strângând pe YouTube peste 8 milioane de vizualizări.

"Poza de Album" este un single produs în studioul Mango Records de Dorian Oswin, cel care a semnat și alte piese de succes, printre care "My Passion" (Akcent), "Love in Brasil" (Andreea Bănică) sau "I'm Sorry" (Akcent). Melodia a marcat debutul muzical al Mellinei și implicit prima sa colaborare cu Vescan.

Mesajul și linia melodică a piesei au fost apreciate de către public, "Poza de Album" devenind hitul verii 2014. Versurile piesei, scrise de Vescan împreună cu Mellina și Dorian Oswin, au avut ca sursă de inspirație o poveste tristă a unui cerșetor, ajuns în stradă în urma unei conjuncturi nefericite.

Mellina și Vescan au filmat videoclipul "Poza de Album" la Castel Film în regia lui Richard Stan și Claudiu Stan. Mellina, ce a întruchipat în acest clip vocea conștiinței, a îmbrăcat o rochie albă, în vreme ce Vescan a luar rolul naratorului.

"Mulțumesc din suflet tuturor celor care au contribuit la realizarea clipului. Vizionare plăcută !", a transmis Mellina pe pagina sa de Facebook.

Cu același entuziasm, Vescan a transmis și el un mesaj fanilor de pe Facebook.

"Doamnelor și domnilor MELLINA feat.VESCAN- ''POZA DE ALBUM'' (Official Video)! Vizionare plăcută...peace and love." - Vescan

Citește mai multe despre MellinaVescan
Videoclipuri cu MellinaVescan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE