Urmărește-ne în Social Media

Mellina - Minciuna mă omoară (Xsession Version)

Mellina a lansat primul single solo, „Minciuna mă omoară”, după succesul hit-ului „Poză de album” împreună cu Vescan. Melodia face parte din proiectul XessionMUSICVLOG, inițiat de Puya și Vescan.

„Minciuna mă omoară” este compusă de DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia), la orchestrație au mai contribuit Marc Reyen și John Deeper, versurile au fost realizat de Vescan alături de Mellina și DOMG, iar producția video de Claudiu Stan. Melodia face parte din proiectul  XessionMUSICVLOG, Mellina fiind invitata specială din această săptămână.

„Am acceptat cu drag invitația de a face XSession pentru piesa Minicuna mă omoară și am foarte mari emoții fiind primul single solo după hit-ul Poză de Album. Vreau să mulțumesc celor două echipe implicate Mango Records și Music Expert Company pentru încrederea pe care o au în mine și nu în ultimul rând, sper ca piesa să ajungă la inimile voastre. Piesa vorbește de minciuna care omoară, despre ideea că poți să-mi faci ce vrei dar nu mă minți iar și iar, pentru că într-o zi o să-ți spun "La revedere". Am lucrat cu drag la această piesă cu cei de la DOMG și Vescan. Vă aștept părerile despre piesă cu mare drag pe pagina mea de Facebook.”, declară Mellina

Mellina a făcut primii pași în muzică în 2011, însă a cunoscut succesul în 2014 odată cu hit-ul „Poza de album” feat. Vescan. Piesa i-a adus primul premiu important din carieră: „Strongest Message” la RMA 2014. A urmat piesa „Cutremur în inima mea” și colaborări cu artiști precum: Bere Gratis („Până sus la cer”), Two („Vinovat”), DOMG („You Broke My Heart”) și JerryCo („Dacă mă iubești”). Mai mult, artista și-a deschis și o școală de canto alături de buna ei prietenă, Maria Simion. Școala se numește „Tralala School”.

Comentarii