Urmărește-ne în Social Media

Melanie Martinez - Pity Party

Melanie Martinez, artista americană care şi-a făcut debutul în cadrul emisiunii The Voice, a lansat videoclipul piesei "Pity Party". Clipul poartă semnătura artistei în ceea ce priveşte conceptul şi regia.

Artista americană Melanie Martinez a lansat de curând un videoclip pentru noua piesă, Pity Party, extrasă de pe primul său album ce urmează a fi lansat pe 14 august: "Cry Baby". Videoclipul poartă semnătura artistei şi în ceea ce priveşte conceptul şi regia. Mult anticipatul album de debut ,“Cry Baby”, este un follow-up al primului sau EP – “The Dollhouse”.

Aclamată drept o artistă în adevăratul sens al cuvântului, graţie talentului sau vocal şi compoziţional,  Martinez s-a remarcat prima dată, în faţa publicului larg, în cadrul talent show-ului “The Voice” (sezonul al treilea) atunci când a interpretat într-un mod inedit piese ca “Too Close” sau “Seven Nation Army”. În plus, varianta sa live a piesei “Toxic” a făcut furori pe YouTube unde a strâns nu mai puţin de 6 milioane de vizualizări.

Acesta din urmă a avut parte de numeroase critici pozitive, artista fiind considerată “o versiune americană a lui Lorde”, la doar 18 ani. Single-urile care s-au remarcat de pe EP au fost “Carousel” şi “Dollhouse”, care au avut parte de numeroase difuzări la radio în întreaga ţara. Videoclipul “Dollhouse” , conceput, regizat şi co-produs de Martinez, s-a dovedit a fi un adevărat fenomen online, atingând cifra de 18 milioane de vizualizări.

La fel şi “Carousel” a ajuns să aibă parte de aceleaşi performanţe ca predecesorul său, ajungând în top 10 pe iTunes la categoria “Top Alternative Songs”. Totodată, piesa a servit drept coloana sonoră pentru trailer-ul extins al popularului serial produs de FX, “American Horror Story: Freak Show”, care i-a avut în rolurile principale pe Jessica Lange, Kathy Bates, Angela Basset, Sarah Paulson si Evan Peters.

Comentarii