Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Melanie C - Anymore

Melanie C a lansat videoclipul noului single ”Anymore”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 7-lea album solo al artistei, ”Version of Me”.

Fosta membră Spice Girls, Melanie C, pregătește lansarea unui nou disc solo. La 4 ani de la apariția albumului ”Stages” (2012), artista anunță lansarea LP-ului ”Version of Me”. Cel de-al 7-lea material discografic va fi pus în vânzare pe 21 octombrie, până atunci fanii fiind invitați să urmărească videoclipul primului single, ”Anymore”.

Tracklist ”Version of Me” - Melanie C:

 1. Dear Life
 2. Escalator
 3. Anymore
 4. Something For the Fire
 5. Version of Me
 6. Numb
 7. Room For Love
 8. Unravelling
 9. Loving You Better
 10. Our History
 11. Blame

Anul acesta, fanii Spice Girls au fost pe punctul de a-și vedea visul împlinit, trupa având planuri serioase de reunire. Victoria și Melanie C au refuzat, însă, această propunere, ideea acestui proiect rămânând în final în aer.

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Melanie C a explicat recent în revista Love motivul pentru care a refuzat să ia parte la o nouă reunire a trupei Spice Girls.

“Dacă e să vorbim deschis, la începutul anului am avut mai multe întâlniri față în față cu fetele și am luat dificila decizie de a nu mă implica în această reunire cu Emma, Geri și Melanie. Victoria refuzase deja și e de înțeles, considerând activitatea sa în industria modei și nevoia de a se ocupa de numeroasa ei familie. (...)

”Pentru mine, punctul maxim al activității mele în Spice Girls a fost acela de la Olimpiada din Londra din 2012, când sute de milioane de oameni de pe întreaga planetă ne-au ascultat cântând ”Spice up Your Life”. Orice altă versiune a unei reuniri, ce nu ar include componența completă a trupei, ar nedreptăți fanii acestei formații.

Citește mai multe despre Melanie C
Videoclipuri cu Melanie C
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE