Urmărește-ne în Social Media

Megan Thee Stallion & Dua Lipa - Sweetest Pie

Megan Thee Stallion și Dua Lipa și-au propus să-și asigure locul în playlist-urile verii ce se apropie cu o piesă radio friendly, care invită la flirt și dans. ”Sweetest Pie” se numește noul lor single, lansat oficial împreună cu un videoclip regizat de Dave Meyers.

Venită într-un moment oportun, pe final de pandemie, piesa "Sweetest Pie" promite să acapareze cluburile și terasele de pretutindeni. Prima colaborare dintre Megan Thee Stallion și Dua Lipa are un aer vintage, având energia hiturilor pop ale anilor 2000. Vizual, videoclipul pare inspirat de stilul Missy Elliott, regizorul Dave Meyers lucrând de altfel cu ea pentru clipul "Get Ur Freak On" (2001). Întreaga producție pare a fi o investiție costisitoare într-un proiect care ar trebui să livreze fără probleme.

În ce privește ținutele adoptate de Dua și Megan, amândouă sunt provocatoare. Megan rămâne, totuși, cea care alunecă mai mult spre indecență și lascivitate, în contrast cu Dua, care lasă loc și pentru imaginația privitorului.

În luna iunie, când a fost întrebată dacă pregătește viitoare colaborări, Megan a declarat că Dua Lipa este o artistă "incendiară" și că i-ar plăcea să lucreze cu ea într-o bună zi. "Chiar vreau să fac o piesă cu Dua. Am văzut un mashup cu noi două pe Twitter și era demențial", declara Megan cu luni bune înainte ca piesa "Sweetest Pie" să fie lansată.

Dua Lipa nu este prima artistă din liga mare cu care Megan Thee Stallion colaborează, anterior lucrând și cu Beyoncé și Cardi B. Adele se află, de asemenea, pe lista sa de artiști cu care și-ar dori să înregistreze.

 

PUBLICITATE
Comentarii