Urmărește-ne în Social Media

Megadeth - Post American World

Megadeth a lansat videoclipul noului single ”Post American World”. Piesa este extrasă de pe albumul „Dystopia”, promovat recent și la București.

Megadeth abordează un subiect sensibil la nivel mondial lansând piesa ”Post American World”. Trupa vorbește fără ocolișuri despre corupție, prezentând consecințele ei într-un videoclip încărcat de simboluri.

Mesajul piesei ”Post American World” este prezentat nu doar prin intermediul clipului. Trupa a lansat odată cu acest vizual și un site, www.news.usa-tomorrow.us/megadeth, unde piese noi sau vechi ale formației sunt asociate unor articole ce prezintă succint evenimente îngrijorătoare din diferite orașe ale Americii. Pe acest site, clipul noii piese este acompaniat de un șapou de impact, extras din versurile single-ului ”Post American World”.

”WASHINGTON - Planeta aceasta devine un uriaș dezastru. Dacă nu vă place încotro ne îndreptăm, atunci n-o să vă placă ce urmează”, apare în descrierea clipului ”Post American World”.

Noul disc Megadeth, ce include piesa ”Post American World”, a fost clasificat de către casa de discuri drept ”cel mai bun material al trupei din ultimii 15 ani”. Declarația, deși este una măgulitoare, l-a deranjat într-o oarecare măsură pe Dave Mustaine.

„Casa de discuri tocmai ne-a spus că ce am înregistrat acum e cel mai bun material pe care l-am făcut în ultimii 15 ani. M-am simțit puțin jignit și încântat în același timp. E ca și cum cineva ți-ar spune: <<Wow, nu știam că poți să gătești atât de bine>>”, a declarat Dave Mustaine pentru The Leader.

Albumul „Dystopia” a fost lansat pe 22 ianuarie 2016. Discul s-a plasat pe poziția a 3-a în topul US Billboard 200 și pe locul 11 în clasamentul UK Albums.

Pe 13 iulie, Megadeth a promovat albumul ”Dystopia” și la București. Trupa a concertat la Arenele Romane, unde a fost întâmpinată de peste 4.000 de fani entuziaști.

PUBLICITATE
Comentarii