Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Megadeth - Post American World

Megadeth a lansat videoclipul noului single ”Post American World”. Piesa este extrasă de pe albumul „Dystopia”, promovat recent și la București.
Urmărește-ne pe

Megadeth abordează un subiect sensibil la nivel mondial lansând piesa ”Post American World”. Trupa vorbește fără ocolișuri despre corupție, prezentând consecințele ei într-un videoclip încărcat de simboluri.

Mesajul piesei ”Post American World” este prezentat nu doar prin intermediul clipului. Trupa a lansat odată cu acest vizual și un site, www.news.usa-tomorrow.us/megadeth, unde piese noi sau vechi ale formației sunt asociate unor articole ce prezintă succint evenimente îngrijorătoare din diferite orașe ale Americii. Pe acest site, clipul noii piese este acompaniat de un șapou de impact, extras din versurile single-ului ”Post American World”.

”WASHINGTON - Planeta aceasta devine un uriaș dezastru. Dacă nu vă place încotro ne îndreptăm, atunci n-o să vă placă ce urmează”, apare în descrierea clipului ”Post American World”.

Noul disc Megadeth, ce include piesa ”Post American World”, a fost clasificat de către casa de discuri drept ”cel mai bun material al trupei din ultimii 15 ani”. Declarația, deși este una măgulitoare, l-a deranjat într-o oarecare măsură pe Dave Mustaine.

„Casa de discuri tocmai ne-a spus că ce am înregistrat acum e cel mai bun material pe care l-am făcut în ultimii 15 ani. M-am simțit puțin jignit și încântat în același timp. E ca și cum cineva ți-ar spune: <<Wow, nu știam că poți să gătești atât de bine>>”, a declarat Dave Mustaine pentru The Leader.

Albumul „Dystopia” a fost lansat pe 22 ianuarie 2016. Discul s-a plasat pe poziția a 3-a în topul US Billboard 200 și pe locul 11 în clasamentul UK Albums.

Pe 13 iulie, Megadeth a promovat albumul ”Dystopia” și la București. Trupa a concertat la Arenele Romane, unde a fost întâmpinată de peste 4.000 de fani entuziaști.

Citește mai multe despre Megadeth
Videoclipuri cu Megadeth
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE