Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Megadeth - Poisonous Shadows (Live) (360 view)

Megadeth a lansat un videoclip nou, ce permite privitorului să urmărească înregistrarea din orice unghi dorește. Piesa promovată se numește ”Poisonous Shadows” și este extrasă de pe albumul "Dystopia".

După „Fatal Illusion”, ”The Threat Is Real” și „Dystopia”, Megadeth continuă promovarea noului album prin lansarea unui nou videoclip, filmat la 360 de grade. Piesa pentru care a fost realizat vizualul se numește ”Poisonous Shadows” și una dintre melodiile la care Dave Mustaine a lucrat pe partea de compoziție împreună cu chitaristul brazilian de heavy metal Kiko Loureiro.

Noul disc MegadethDystopia”, a fost clasificat de către casa de discuri drept ”cel mai bun material al trupei din ultimii 15 ani”. Declarația, deși este una măgulitoare, l-a deranjat într-o oarecare măsură pe Dave Mustaine.

„Casa de discuri tocmai ne-a spus că ce am înregistrat acum e cel mai bun material pe care l-am făcut în ultimii 15 ani. M-am simțit puțin jignit și încântat în același timp. E ca și cum cineva ți-ar spune: <<Wow, nu știam că poți să gătești atât de bine>>”, a declarat Dave Mustaine pentru The Leader.

Albumul „Dystopia” a fost lansat 22 ianuarie 2016 și a urcat până pe poziția a 3-a în topul US Billboard 200. Discul va fi promovat și la București, în cadrul concertului pe care Megadeth îl va susține la Arenele Romane pe 13 iulie. Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 120 lei (înainte de eveniment) și 145 lei (în ziua evenimentului).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Megadeth
Videoclipuri cu Megadeth
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE