Urmărește-ne în Social Media

MC Bean ft. Joss Stone - Romania

Joss Stone l-a întâlnit pe Bean MC de la Subcarpați în cadrul celui mai recent turneu mondial. Cu acest prilej, cei doi au înregistrat împreună piesa "Frunzuliță, iarbă deasă", Joss făcând efortul de a cânta în limba română.

Joss Stone a publicat pe YouTube un moment inedit din cadrul The Total World Tour, început în martie 2019 și încheiat în luna iulie a aceluiași an. Artista britanică a înregistrat o piesă în duet cu Bean MC de la Subcarpați, clipul fiind intitulat "Romania", pentru a le fi sugestiv celor care ascultă pentru prima oară muzică din această zonă. Cei doi interpretează, de fapt, piesa "Frunzuliță, iarbă deasă", Joss cântând, cu ceva dificultate, în limba română, efortul ei fiind, însă, admirabil.

Urmărind clipul, putem observa că Joss Stone este vizibil încântată să-l cunoască pe Bean, arătându-și aprecierea și într-un mesaj publicat pe YouTube.

"România a fost un loc în care ne-am dorit mereu să ajungem și, într-un final, am avut oportunitatea de a ne bucura de o bucățică din această țară. Ne-am întâlnit cu MC Bean, un tip grozav. De la o vârstă foarte fragedă s-a îndrăgostit de MC-ing și de mișcarea rap, a experimentat cu diferite modalități de a face rap pe tot felul de beat-uri și așa a ajuns să aibă propriul său stil. Ne-a plăcut foarte mult ambianța acestei colaborări și ne-am bucurat să-l întâlnim pe MC Bean. Observați ce skill-uri are. Sperăm să vă placă!", a detaliat Joss Stone în descrierea clipului.

Joss Stone a debutat pe piața muzicală în 2003 cu albumul "The Soul Sessions", LP certificat cu platină în Marea Britanie și cu aur în Statele Unite. Artista are în palmares două Brit Awards și un premiu Grammy, primele trei albume ale sale vânzându-se în peste 3 milioane de exemplare.

Publicat

pe

Comentarii