Urmărește-ne în Social Media

Maximilian - Bat Câmpii

Urmărește videoclipul "Bat Câmpii" lansat de Maximilian. Melodia este extrasă de pe albumul "Maxim, Am Spus!!!". Conține versuri explicite într-o proporție moderată.

După succesul single-ului "Zbor cu Parapanta" (feat. Grasu XXL), Maximilian a filmat un nou videoclip, de data aceasta pentru "Bat Câmpii", una dintre piesele de pe noul său album "Maxim, Am Spus!!!".

Videoclipul a fost gândit pentru mediul online, fiind realizat de Sergiu "Sega - Segarcea" Nicula (Frategrafia) și Tudor Panduru (D.O.P.), după un scenariu semnat Husaru Claudiu Iulian. Printre cei care apar în clip se află Motzu, producătorul instrumentalului, MefX, Nane, Tranda, Zhao și DJ Oldskull, alături de două prezențe feminine inedite pentru clipurile rap din România.

"Am avut mai multe variante de melodii pentru care să fac clip, dar am ales să filmez la "Bat Câmpii" pentru că am știut imediat cum vreau să arate clipul și a ieșit chiar mai tare. Dacă trebuie neapărat să vorbim serios despre piesă, aceasta dărâmă câteva mituri din copilăria mea… comunistă, hahaha!”, spune Maximilian despre noul său videoclip.

"Bat Câmpii" este cea de-a patra piesă cu videoclip de pe cel de-al doilea album solo Maximilian, "Maxim, Am Spus!!!", lansat în luna octombrie 2013.

Comentarii