Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Maxim - Vreau să te...

După hitul "Sărutari criminale", Maxim invită publicul să asculte un nou single, intitulat sugestiv "Vreau să te...". Piesa este compusă de Adrian Sînă iar videoclipul a fost regizat de Iulian Moga.

Noul single Maxim, "Vreau sa te..." este o adevărată explozie de energie. Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, iar băieții de la Maxim au fost extrem de entuziasmați la filmări. Au cântat non-stop în dubiță, au făcut o baie în mare îmbrăcați, s-au bătut cu apă, iar la final, au stat la povești și au râs până dimineața în jurul unui foc de tabără.

"Am filmat cel mai maxim clip la cea mai maximă piesă, care se numeste "Vreau sa te...". Fetele au fost superbe, iar atmosfera a fost la propriu incendiară, filmarea încheindu-se cu un foc de tabără pe malul mării. Ne-am simțit și ca niște spartani, doar că noi nu ne-am luptat cu o armată de oameni, ci cu o armata de țânțari, iar la final am ieșit învingători", au declarat membrii trupei.

Clipul începe cu un moment tensionat, Bogdan fiind certat de tatăl său. Este apoi salvat de prietenii lui care sosesc într-o dubiță pentru a pleca mai departe spre mare. Pe drum întâlnesc un grup de fete care se află într-o încurcatură, oferindu-li-se, astfel, șansa de a salva situația. Spre final, gașca va avea parte și de o vizită surpriză.

Trupa Maxim s-a remarcat cu un cover după piesa "Ecou", pentru ca apoi să ajungă în topuri cu hitul "Sărutari criminale".

Citește mai multe despre Maxim
Videoclipuri cu Maxim
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE