Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Maxim - Te trag

Trupa Maxim revine cu o nouă componentă, mai exact cu doi membri noi: Iulian Selea şi Adi Istrate care s-au alăturat lui Bogdan Medvedi şi Alexander Paiu. Cei patru tineri au lansat single-ul "Te trag", care vine însotit de un videoclip regizat de Bogdan Păun.

După ce au dăruit doar "Sărutări Criminale" şi au înfruntat o "Noapte Fără Tine", băietii de la Maxim revin într-o nouă componentă şi cu o nouă  piesă -"Te trag".

Bogdan Medvedi şi Alexander Laiu au alti doi colegi: Iulian Selea şi Adi Istrate, pe care îi puteti vedea în noul videoclip, regizat de Bogdan Păun.

Videoclipul piesei surprinde cadre din cele mai recente spectacole ale trupei, fiind un bilet în backstage-ul celei mai tinere trupe de băieti din România.

Noul single "Te trag" a fost produs de Andrei Vitan, Adrian Sînă, Laura – Beatrice Lăpuşneanu şi Alexandru Pal.

"Am scris în mare parte din experienta personală. Fanilor vreau să le transmit să-şi transforme viata într-o aventură speciala şi să o iubească în fiecare zi!" a spus Alexander Laiu.

"Vrem să atragem inimile a cât mai multi fani! Şi să îi tragem, tragem spre noi! Să nu renuntati niciodată la dragoste şi la Maxim!"a declarat Bodan Medvedi.

Citește mai multe despre Maxim
Videoclipuri cu Maxim
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE