Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Maxim - Fata n-are nicio vină

Trupa Maxim a lansat videoclipul noului single "Fata n-are nicio vină". Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Bogdan Păun.

“Fata n-are nicio vină”, produsă sub îndrumarea lui Adrian Sînă în studioul Akcent Music, este o piesă plină de energie pozitivă, gândită pentru playlisturile petrecerilor de vară.

Dacă în “Adu-ţi aminte”, băieţii povesteau despre inocenţa adolescenţei, noul single redă o poveste de dragoste plină de sinceritate şi trăirile care vin odată cu ea.

Videoclipul piesei, realizat de cei de la NGM Creative, pune în evidenţă abilităţile de instrumentişti ale băieţilor, dovedite şi în perioada Eurovisionului. În timpul filmărilor, trupa a fost nevoită să suporte o bătaie cu vopsea ca răzbunare a fetelor.

“Piesa s-a < născut > acum mai mult de un an de zile, în studioul Akcent. Avem foarte mare încredere în ea, mai ales că pe noi ne-a binedispus de la prima ascultare. Cel mai important, < Fata n-are nicio vină > este un cadou pentru fanele noastre, care ne-au susţinut necondiţionat de-a lungul timpului şi vrem să le mulţumim pe această cale.” - Maxim

Citește mai multe despre Maxim
Videoclipuri cu Maxim
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE