Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
PlaceboINFO CONCERT:
Placebo
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017
INFO CONCERT:
The Red Army Choir

Videoclip oficial: Maxim - Fata n-are nicio vină

Trupa Maxim a lansat videoclipul noului single "Fata n-are nicio vină". Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Bogdan Păun.

“Fata n-are nicio vină”, produsă sub îndrumarea lui Adrian Sînă în studioul Akcent Music, este o piesă plină de energie pozitivă, gândită pentru playlisturile petrecerilor de vară.

Dacă în “Adu-ţi aminte”, băieţii povesteau despre inocenţa adolescenţei, noul single redă o poveste de dragoste plină de sinceritate şi trăirile care vin odată cu ea.

Videoclipul piesei, realizat de cei de la NGM Creative, pune în evidenţă abilităţile de instrumentişti ale băieţilor, dovedite şi în perioada Eurovisionului. În timpul filmărilor, trupa a fost nevoită să suporte o bătaie cu vopsea ca răzbunare a fetelor.

“Piesa s-a < născut > acum mai mult de un an de zile, în studioul Akcent. Avem foarte mare încredere în ea, mai ales că pe noi ne-a binedispus de la prima ascultare. Cel mai important, < Fata n-are nicio vină > este un cadou pentru fanele noastre, care ne-au susţinut necondiţionat de-a lungul timpului şi vrem să le mulţumim pe această cale.” - Maxim

Citește mai multe despre Maxim
Videoclipuri cu Maxim
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE