Urmărește-ne în Social Media

Matteo - Trafic infernal

Matteo a lansat videoclipul noului single "Trafic infernal", o piesa despre traficul rutier devenit sursă de inspirație. Cântărețul reușește să compună în timpul petrecut între destinații. Urmăriți clipul pe InfoMusic.

Pentru filmarea acestui videoclip a avut loc o adevărată mobilizare de forțe. Alături de Matteo s-au mai bucurat de un “Trafic infernal” Rîmaru de la R.A.C.L.A, Anna Lesko, Xonia și Ana Baniciu. George de la Deepcentral, Uddi și Nicole Cherry apar de asemenea în videoclip, iar Dorian Popa, Ligia și Alama demonstrează că un “Trafic infernal” poate fi uneori extrem de plăcut.

“Am compus piesa într-o duminică, când eram într-un trafic de nedescris și neobișnuit pentru o zi de week-end. M-a șocat acest lucru și am scris în telefon câteva idei, pe care le-am continuat când am intrat în studio. A început ca un protest împotriva traficului din București - așa a fost prima formă a piesei - dar timpul m-a făcut să mă gândesc că e prea multă vrajbă în lume și că nu trebuie să contribui și eu la ea. Până la urmă a ieșit o piesă pozitivă și relaxantă. Este o piesă cu un mesaj în care se regăsește absolut toată lumea, fie că e șofer sau pasager ... eu unul simt traficul infernal din scaunul din dreapta”, spune Matteo.

  • Matteo și Nicole Cherry la filmarea videoclipului Trafic Infernal

  • Matteo în clipul Trafic Infernal

  • Matteo și Anna Lesko la filmarea videoclipului Trafic Infernal

"Trafic infernal" transmite un mesaj foarte tonic și optimist. Traficul infernal dintr-un mare oraș este personajul principal din videoclipul regizat de Anton San. Aglomerația de mașini captive în trafic și incapabile să se deplaseze măcar câțiva centimetri scoate la lumină sentimente diverse. Cântăreții surprinși în videoclip trec de la furie și disperare la resemnare, până când absurdul situației devine de-a dreptul amuzant.

Muzica este semnată de Mattman Music, versurile sunt scrise de Matei Vasiliu și Flicea Sebastian Andrei, videoclipul fiind lansat prin MediaPro Music.

Comentarii