Urmărește-ne în Social Media

Matteo - Nevinovat

Matteo s-a întors în Asia, continentul în care single-ul „Panama” se bucură de un mare succes, pentru a filma videoclipul noii piese, „Nevinovat”. Mai multe detalii despre noul single puteți afla din articol.

Direct de pe străzile din Cambodgia, unde a cântat în limba română, Matteo s-a întors cu un videoclip „de mulțumire” pentru teritoriile în care a fost desemnat „Regele Panama”. La fel ca și în cazul celorlalte piese, Matteo a compus și piesa „Nevinovat” în studioul lui, Mattman Music. Videoclipul este regizat de către Kobzzon.

Între timp, videoclipul piesei „Panama” se apropie de 100.000.000 de vizualizări pe canalul de YouTube al MediaPro Music, fiind una dintre puținele lansări ale unui artist român care atinge pragul acesta.

Piesa „Panama” este una dintre cele mai căutate în Japonia și a urcat pe locul al treilea în topul Shazam.

Fenomenul ce a provocat acest succes și care l-a uluit chiar și pe artist se numește “Panama dance” și a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulețe în care dansează pe ritmurile piesei. Astfel, un nou curent a luat naștere în mediul online, iar asta a dus și la creșterea vizualizărilor piesei într-un număr semnificativ.

Anul 2018 a fost un an extraordinar pentru artist. La începutul lunii februarie, Matteo a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. În cadrul show-ului, Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.

PUBLICITATE
Comentarii