Urmărește-ne în Social Media

Matteo, Liviu Teodorescu, What's Up - A nimănui

Matteo, Liviu Teodorescu şi What's UP au intrat împreună în trending prin piesa "A nimănui". Melodia este una jucăuşă, cu un videoclip animat, filmat la circ, cu artiştii jucând rol de saltimbanci sau personaje trăznite. Urmăreşte clipul în articol.

"A Nimănui" merge pe conceptul clasic masculin de "decât să fii a lui, mai bine a nimănui". Este practic o piesă despre gelozie şi amărăciunea unei despărţiri cauzate de materialism. Matteo apare cu un turban, în rolul îmblânzitorului de şerpi, care aspiră la fata de la trapez. Liviu Teodorescu este un soi de Spărgător de Nuci, în acelaşi timp un roboţel întors cu o cheiţă.

O orchestră de clovni cu acordeon animă acest peisaj care şi-ar fi găsit loc în sezonul "Circus" din serialul "American Horror Story". Matteo virează muzica orientală şi trap cu autotune, iar What's UP primeşte o influenţă şi mai puternică de la trap. Rapperul apare în rolul personajului din cabina care îţi prezice viitorul la circ. În loc să fie o ţigancă ghicitoare, What's UP este mai degrabă domnul "Edward Nigma" din Batman. Cu extra doză de ironie în versuri şi promisiuni ademenitoare spre blonda din clip.

Există şi o poveste secundară care se remarcă în videoclip, cea a domnişoarei care a cedat în fata tentaţiilor financiare şi a ales un domn în vârstă. E vorba despre patronul circului şi şeful celor 3 personaje masculine. Tânăra este salvată de către trăzniţii circului, care cu flăcări şi scamatorii îl gonesc pe domnul care a furat inima tinerei prin cadouri scumpe şi superficialitate.

"A Nimănui" este despre materialism exacerbat, despre superficialitate şi obsesia bunurilor materiale. Povestea e aceeaşi de când lumea, iar muza cea blondă din clip îşi surprinde iubitul cu o roşcată. Liviu Teodorescu joacă rolul personajului tragic, prea mecanic pentru a plânge şi dansează sacadat, ca un robot. Totul se termină cu un circ haotic, care şi-a pierdut toţi saltimbancii şi artiştii.

Matteo lansa luna trecută piesa "Nevinovat", cu un clip filmat în Asia, iar la început de an ne-a încântat cu un cover după "Constantine, Constantine". Liviu Teodorescu a avut în acest an proiectul #LiteMoments, iar în octombrie ne-a propus un clip plin de trandafiri, "Rochia Ta". What's UP a colaborat cu Şatra B.E.N.Z. în vară, pentru ca apoi să facă o surpriză soţiei sale: clipul piesei "Dacă Nu Tu", cu imagini de la nunta celor doi.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Liviu Teodorescu s-a căsătorit: "De acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru"" - POZE

Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu iubita lui din liceu, Iulia-Demetra Iacob. Spre încântarea fanilor, fotografii de la cununia civilă au fost publicate online chiar de către artist.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Perioada în care fotografii tabloidelor vânau vedete pare să apună. Artiștii sunt tot mai dornici să împărtășească publicului momente frumoase din viața lor privată, având la dispoziție și o varietate de platforme pentru a face asta. Până la urmă, e mai bine să oferi, decât să ți se ia, decizia de a publica tu fotografii pe care dorești să le vadă fanii fiind întotdeauna cea mai bună, comparativ cu situația în care ești pozat de paparazzi în ipostaze mai puțin plăcute, în care ai prefera să ți se respecte dreptul la intimitate.

Mesajul lui Liviu Teodorescu pentru proaspăta lui soție: "Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna"

Liviu Teodorescu, la fel ca și Smiley, a hotărât să anunțe chiar el un important eveniment din viața sa privată. Artistul s-a căsătorit și a împărtășit vestea cu toți fanii lui.

Liviu a publicat atât pe Facebook, cât și pe Instagram, o serie de fotografii de la cununia civilă, alături de un mesaj adresat soției sale, Iulia-Demetra Iacob, ce i-a fost iubită vreme de 10 ani.

"Gata, de acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru". Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna ❤️ Iulia-Demetra Iacob"

POZE cu Liviu Teodorescu și Iulia la cununia civilă

Nu este pentru prima oară când Liviu publică fotografii cu iubita lui, la fel cum și Iulia, la rândul ei, a postat de-a lungul timpului diferite poze de cuplu din vacanțe.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii "Vocea României". De atunci a lansat numeroase hituri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre melodiile care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Cele mai recente single-uri ale artistului sunt "Fluturii" feat Jo, "Muzele", cu Manuel Riva, și "Modestia" cu Amuly.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31