Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Matteo, Liviu Teodorescu, What's Up - A nimănui

Matteo, Liviu Teodorescu şi What's UP au intrat împreună în trending prin piesa "A nimănui". Melodia este una jucăuşă, cu un videoclip animat, filmat la circ, cu artiştii jucând rol de saltimbanci sau personaje trăznite. Urmăreşte clipul în articol.

"A Nimănui" merge pe conceptul clasic masculin de "decât să fii a lui, mai bine a nimănui". Este practic o piesă despre gelozie şi amărăciunea unei despărţiri cauzate de materialism. Matteo apare cu un turban, în rolul îmblânzitorului de şerpi, care aspiră la fata de la trapez. Liviu Teodorescu este un soi de Spărgător de Nuci, în acelaşi timp un roboţel întors cu o cheiţă.

O orchestră de clovni cu acordeon animă acest peisaj care şi-ar fi găsit loc în sezonul "Circus" din serialul "American Horror Story". Matteo virează muzica orientală şi trap cu autotune, iar What's UP primeşte o influenţă şi mai puternică de la trap. Rapperul apare în rolul personajului din cabina care îţi prezice viitorul la circ. În loc să fie o ţigancă ghicitoare, What's UP este mai degrabă domnul "Edward Nigma" din Batman. Cu extra doză de ironie în versuri şi promisiuni ademenitoare spre blonda din clip.

Există şi o poveste secundară care se remarcă în videoclip, cea a domnişoarei care a cedat în fata tentaţiilor financiare şi a ales un domn în vârstă. E vorba despre patronul circului şi şeful celor 3 personaje masculine. Tânăra este salvată de către trăzniţii circului, care cu flăcări şi scamatorii îl gonesc pe domnul care a furat inima tinerei prin cadouri scumpe şi superficialitate.

"A Nimănui" este despre materialism exacerbat, despre superficialitate şi obsesia bunurilor materiale. Povestea e aceeaşi de când lumea, iar muza cea blondă din clip îşi surprinde iubitul cu o roşcată. Liviu Teodorescu joacă rolul personajului tragic, prea mecanic pentru a plânge şi dansează sacadat, ca un robot. Totul se termină cu un circ haotic, care şi-a pierdut toţi saltimbancii şi artiştii.

Matteo lansa luna trecută piesa "Nevinovat", cu un clip filmat în Asia, iar la început de an ne-a încântat cu un cover după "Constantine, Constantine". Liviu Teodorescu a avut în acest an proiectul #LiteMoments, iar în octombrie ne-a propus un clip plin de trandafiri, "Rochia Ta". What's UP a colaborat cu Şatra B.E.N.Z. în vară, pentru ca apoi să facă o surpriză soţiei sale: clipul piesei "Dacă Nu Tu", cu imagini de la nunta celor doi.

Citește mai multe despre Liviu TeodorescuMatteoWhat's UP
Videoclipuri cu Liviu TeodorescuMatteoWhat's UP
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE