Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Matteo feat Corina - Ceva nou

Corina se plimbă cu rolele și bicicleta în cel mai recent videoclip lansat pentru single-ul „Ceva nou”, produs în colaborare cu Matteo.

Matteo și Corina au pregătit „Ceva nou” pentru vara aceasta. Noul single a fost produs de Matei Vasiliu (Matteo), Răzvan Mihăilă, Ligia Moldovan, iar versurile au fost compuse de Andrei Lupean (Reckaze) și  Matei Dan Andrei (Mattei).

Piesa „Ceva nou” vine însoțită și de un videoclip colorat regizat de Claudiu Stan, cunoscut pentru colaborările sale cu Doddy, Nichole Cherry, Vescan, Florin Ristei și Puya.

Cel mai recent single al Corinei este „Neprevăzut”, al cărui mesaj subliniază ideea că dragostea nu ar trebui să țină cont de prejudecăți. Filmările videoclipului au avut loc  într-o vilă din București, care i-a aparținut Elenei Lupescu la începutul anilor 1930. Regia a fost semnată de Florin Botea, iar piesa a fost compusă de Randi.

Citește mai multe despre CorinaMatteo
Videoclipuri cu CorinaMatteo
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE