Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Matteo feat Corina - Ceva nou

Corina se plimbă cu rolele și bicicleta în cel mai recent videoclip lansat pentru single-ul „Ceva nou”, produs în colaborare cu Matteo.

Matteo și Corina au pregătit „Ceva nou” pentru vara aceasta. Noul single a fost produs de Matei Vasiliu (Matteo), Răzvan Mihăilă, Ligia Moldovan, iar versurile au fost compuse de Andrei Lupean (Reckaze) și  Matei Dan Andrei (Mattei).

Piesa „Ceva nou” vine însoțită și de un videoclip colorat regizat de Claudiu Stan, cunoscut pentru colaborările sale cu Doddy, Nichole Cherry, Vescan, Florin Ristei și Puya.

Cel mai recent single al Corinei este „Neprevăzut”, al cărui mesaj subliniază ideea că dragostea nu ar trebui să țină cont de prejudecăți. Filmările videoclipului au avut loc  într-o vilă din București, care i-a aparținut Elenei Lupescu la începutul anilor 1930. Regia a fost semnată de Florin Botea, iar piesa a fost compusă de Randi.

Citește mai multe despre CorinaMatteo
Videoclipuri cu CorinaMatteo
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE