Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Matteo - Constantine

Matteo revine cu o versiune proprie a cunoscutei piese „Constantine, Constantine”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

După ce piesa „Panama” a cucerit toate topurile din Asia, ajungând să devină una din cele mai căutate și vizualizate piese ale continentului, fiind a doua piesă după “Dragostea din tei” care are un succes atât de mare peste hotare, artistul lansează un nou single, „Constantine”.

„S-a lansat! Pe lângă versurile deja cunoscute ale piesei „Constantine” am dorit să îmi pun amprenta asupra piesei așa că i-am făcut încă o strofă, iar Arenzo (coregraful de la Mattman), a făcut o coregrafie foarte interesantă astfel am ajuns să filmăm și videoclip. Era și păcat să nu o lansez mai ales că publicul din România, cât și fanii de Asia au cerut-o atât de tare!”, a declarat Matteo despre noul sau single.

De muzică s-a ocupat Matteo alături de Răzvan Mihăilă, iar la text a lucrat exclusiv Matteo. Cel care a semnat regia videoclipului este Kobzzon.

Matteo reușește să bată record peste record cu piesa „Panama” care a cucerit toate topurile din Asia, artistul deja susținând un turneu în fața unui public numeros. Fenomenul provocat de piesa „Panama” este intitulat „panama dance" și a luat amploare pe YouTube, unde pot fi găsite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de către profesioniști sau amatori.

La începutul lunii februarie, artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.

Citește mai multe despre Matteo
Videoclipuri cu Matteo
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE