Urmărește-ne în Social Media

Matteo Bocelli - Tempo

După o serie de balade, Matteo Bocelli lansează o piesă pop mai ritmată, potrivită pentru playlist-urile din FM-ul mainstream, intitulată ”Tempo”. Videoclipul melodiei a fost filmat în Toscana, în locurile în care artistul a copilărit.

"Tempo" a fost compusă de Matteo Bocelli împreună cu Zmishlany, Nolan Sipe și Max Wolfgang, fiind produsă de Ido Zmishlany, care a lucrat și cu Justin Bieber, Shawn Mendes și Imagine Dragons. Piesa va fi inclusă pe albumul de debut al lui Matteo Bocelli, material care va fi lansat în 2023 prin intermediul Capitol Records. Pe acest material se vor regăsi și single-urile anterioare ale artistului, "Until She's Gone", "Close" și "Solo".

Matteo Bocelli cântă la pian de la vârsta de 6 ani. La doar 18 ani a debutat pe scenă cu "Verdi" la Colosseumul din Roma. A lucrat toată viața pentru a deveni un profesionist în meseria sa. Melodiile care prind viață ori de câte ori tânărul muzician deschide gura se simt reale într-un mod care nu poate fi explicat de o educație clasică. Cântă cu o puritate a expresiei care pare înnăscută, cu carismă și claritate a scopului.

Comentarii